Foto: Vida Press

Barbadosiešu izcelsmes mūziķe Rianna (attēlā) ir viena no tām šovbiznesa zvaigznēm, kas slavu iemantojusi ne tikai dziedāšanas prasmes, bet arī savu skandalozo izgājienu dēļ, un nesen viņa atkal likusi par sevi runāt – eksotiskā daiļava atkailinājusies žurnāla Vogue Brazīlijas izdevuma maija numurā.

Rianna sevi vienmēr pozicionējusi kā dumpinieci, kurai nospļauties par to, ko domā citi, un šo nostāju viņa vairākkārt arī ļoti spilgti apliecinājusi - dziedātāja ne tikai regulāri izliek apskatei foto, kuros kūpina marihuānas "kāsīti", bet arī attēlus, kuros redzama puskaila.

Sava ķermeņa izrādīšana un intīmo zonu aiztikšana Riannai pēdējos gados kļuvusi gluži vai par firmas zīmi, tādēļ tikai loģiski, ka dziedātāja nesen atkal pozējusi ļoti pikantā un erotiskā fotosesijā.

Šoreiz barbadosiešu daiļava atkailinājusies žurnāla Vogue Brazīlijas izdevuma maija numurā, un fotosesijas, kura norisinājās Riodežaneiro pludmalē, ietvaros tapuši vairāki krāšņi un ļoti atklāti foto, kuros Rianna redzama ar kailām krūtīm.

Lai gan dažos attēlos dziedātāja savus labumus koķeti aizsegusi ar rokām, neiztrūkst arī tādi foto, kuros mākslinieces tvirtās krūtis redzamas visā krāšņumā. Tāpat, protams, tapuši arī kadri, kuros Rianna pozē ar cigareti.

Īpaši lielu mūziķes fanu sajūsmu raisījusi bilde, kurā viņa pozē bez krūštura un savus sievišķīgos apaļumus paslēpusi zem plaukstām - tieši ar šo erotisko foto Rianna padalījusies arī savos sociālajos tīklos, un attēls tīmekļa vidē jau kļuvis par īstu sensāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!