Foto: Reuters/Scanpix
Daudzas mazas meitenes bērnībā sapņo apprecēties ar princi, un ne viena vien šo sapni vēlāk arī mēģina realizēt. Tiesa, bieži vien šīs jaunkundzes gaida vilšanās, un princis izrādās nekam nederīgs tipiņš vai gluži vienkārši viltvārdis.

Šonedēļ pirmizrādi piedzīvojis telekanāla FOX jaunais realitātes šovs I Wanna Marry Harry, kurā, kā jau liecina nosaukums, galvenā cīņa ir par tiesībām apprecēt britu princi Hariju.

Lai gan jaunākais prinča Čārlza un princeses Diānas dēls ir pazīstams ar savu bieži vien nepārdomāto rīcību, televīzijas šovā sieviņu gan viņš nemeklē - šova galvenais varonis ir Mets Hikss (attēlā), kurš ir apbrīnojami līdzīgs karaliskās ģimenes loceklim.

12 amerikāņu daiļavas, kuras izturējušas šova atlasi un mērojušas ceļu uz Lielbritāniju gan nenojauš, ka viņas tiek pamatīgi izjokotas - meitenes patiesi ir pārliecinātas, ka cīnās par prinča sirdi un iespēju kļūt par īstu princesi.

Šova veidotāji gan īpaši uzsver to, ka I Wanna Marry Harry dalībniecēm nevienu brīdi netiek teikts, ka "galvenā balva" ir princis Harijs - tādu priekšstatu rada puiša uzvedība un izskats, greznā vide, kur tiek filmēts šovs, stingrie drošības pasākumi, kalpotāju uzvedība un citi sīkumi, bet visu pārējo jau paveic meiteņu izdoma.

Šova pirmā sērija jau izpelnījusies asu kritiku no skatītājiem - ne viens vien norādījis, ka šis šovs pārkāpis trauslo ētikas robežu un ir neģēlīgs eksperiments ar dalībniecēm, kuras pārraidē piedalās labāko motīvu vadītas, bet paši briti, protams, ir ņēmuši ļaunā karaliskās ģimenes vārda izmantošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!