Foto: F64
Piektdien, 23. maijā, Vērmanes dārzā ar vērienu tika dots starts jau par pastāvīgu tradīciju kļuvušajam alus festivālam Latviabeerfest, kas vienkopus pulcē gan alus darītājus, gan miestiņa cienītājus.

Festivāls Rīgā norisinās jau ceturto gadu, un, kā vēsta tā organizatori, tas uzskatāms par vērienīgāko alus ražotāju un baudītāju pulcēšanos Baltijā.

Piektdienas pievakarē svētki tika atklāti ar tradicionālo alus šļācienu no lielās mucas, bet līksmība Vērmanes dārzā turpināsies arī sestdien un svētdien, un pasākuma organizatori ir sarūpējuši ne tikai desmitiem dažādu alus šķirņu degustācijas, bet arī bagātīgu kultūras programmu.

Nedēļas izskaņā uz festivāla skatuvēm kāps tādas muzikālās apvienības kā Sestā jūdze, Otra puse, Pirmais kurss, kā arī solomākslinieki Miks Dukurs, Normunds Jakušonoks, Rikardions, Gunārs Meiers un citi muzikāli pārsteigumi.

Tāpat būs iespējams piedalīties virves vilkšanas sacensībās un citās atrakcijās, bet svētdienas pēcpusdienā drosmīgākie pasākuma apmeklētāji varēs cīnīties par tituliem Miss&Mister Latviabeerfest 2014.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!