Sevi Latvijas mūzikā skaļi pieteikušais projekts Horsemen (attēlā) debitē ar video Ai emm paalii. Dziedošie zirggalvji atklāj, ka filmēšanas laikā viņi savas dzīvnieciskās pasaules uztveres dēļ pat saķērušies ar likumsargiem.

DELFI Izklaidei atklāj paši mūziķi, projekta dalībnieki ir divi labākie bērnības draugi - zirgi Kleperis un Pipaļa, kuri ilgu laiku bijuši ieslodzīti zoodārzā cilvēku apskatei un izklaidei.

Pēc kārtējās dzīvnieku kopēja vizītes, brīdī, kad atbildīgais par zirgu uzturu bija izgājis ieņemt organismā ikdienas šķidruma devu mundrumam, zirgiem radās iespēja izbēgt.

Izmantojot īsto brīdi, viņi pārlēca nožogojumam un nokļuva brīvībā, kur ļāva vaļu saviem zirgošanās instinktiem un beidzot izdarīja to, ko pa šo laiku bija izdarījis gandrīz katrs sevi cienošs latvietis - izmēģināja spēkus šovbiznesā.

Tā visa rezultāts ir dziesma Ai emm paalii, kuras klipa filmēšanas gaitā producenti un grupas dalībnieki nonāca policijas iecirknī.

Viss gan beidzās laimīgi, tikai zirggalvjiem nācās sniegt paskaidrojumus par to, kāpēc viņi izskatās tieši tā, kā izskatās, un uzvedas tā, kā tas redzams videoklipā.

Kleperis un Pipaļa brīdina visus dziesmas klausītājus - tajā jūtams neliels zirgu valodas akcents.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!