Spītējot estrādes leģendas Margaritas Vilcānes izteikumiem, ka mūsdienu šovbizness esot nožēlojams, mūzikā sevi pieteikt turpina arvien interesantāki jauni talanti. Ar pirmo dziesmu klajā nācis kāds Reinis Err (attēlā), kurš ikdienā dzīvo Rojā un strādā tipogrāfijā.

"Iesākumā gribēju dziedāt ar savu īsto vārdu Reinis Rutkovskis, bet sapratu, ka tas nav īsti skanīgs. Arī nākotnē, ja sanāks dziedāt angļu valodā, ārzemniekiem būs mani vieglāk atrast ar šādu vārdu," sarunā ar DELFI Izklaidi neparastā pseidonīma izvēli skaidro Reinis Err.

Sevi šovbiznesā jaunais dziedātājs piesaka ar singlu Sava seja. "Dziesma ir mans veltījums cilvēkiem, kuriem pieder vara dažādos apjomos. Tā ir par rutīnu, kuru grūti pārvarēt. 

Vara un nauda izmaina visus, kuri ar to saskaras. Bet katram cilvēkam ir savs, īpašais ceļš ejams. Katram cilvēkam ir sava seja. Būtu labi to nepazaudēt," dziesmas ideju skaidro jaunais talants.

Interesanti, ka ieraksta procesā visus instrumentus, arī bungas, iespēlējis pats Reinis, kurš turklāt ikdienā strādā pavisam citā lauciņā.

"Esmu atgriezies dzimtajā Rojā - pirms tam strādāju Anglijā un vēl pirms tam mācījos Ventspilī. Ja pieprasījums pēc manas mūzikas augs, esmu gatavs pārcelties uz Rīgu, bet pagaidām dzīvoju Rojā, kur man ir arī darbs,'' stāsta Reinis Err, kurš ikdienā strādā tipogrāfijā.

Puisis apņēmies savu slavu kaldināt pats - uz talantu šoviem viņš pagaidām nemērķē un speciāli iepatikties nevienam necentīšoties. "Vislabāk mūzikā palīdz tas, ka tu esi tāds, kāds esi. Tāpēc es necentīšos iepatikties, bet muzicēšu sev," nākotnes plānus atklāj Err.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!