Foto: Publicitātes foto

Talantīgais ģitārists Kristaps Puisītis (attēlā), kurš līdz šim spēlējis tādās grupās kā Melnā princese un Sun Burn, debitējis kā solo mākslinieks un piedāvā savu pirmo singlu – dziesmu Citas man nav.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Puisitis-Citas-man-nav.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Jaunā singla mūzikas autors ir pats Kristaps, bet tekstu sarakstījis Gatis Zotovs. Dziesma tapusi sadarbībā ar ģitāristu Aivaru Rakovski (Triānas parks) un producentu Jāni Rubeni.

Kā stāsta mūziķa atbalstītāji, "skarbajos roka toņos ietērpta, bagātīgām ģitāru skaņām iezīmēta, dziesma vēlreiz mums atgādina par pamatvērtībām, kuras tik viegli var pazaudēt šodienas straujajā dzīves karuselī", proti, par mīlestību un uzticību.

Kā liecina informācija Puisīša mājaslapā, viņš ir grupu Whitesnake, Nickelback, Def Leppard, Simply Red fans, bet viņam patīk arī ģitāras virtuozi Džo Satriani un Stīvs Vejs. Mūziķa personīgais moto ir sekojošs: vienmēr paliec muļķīgs un vienmēr esi izsalcis.

Par Puisīša kā solo mākslinieka debiju sabiedrību informē bēdīgi slavenais mūziķis Ainars Bumbieris, kurš kā pieredzējis skatuves mākslinieks acīmredzot ir viņa galvenais atbalstītājs.

Bumbiera vārdu Latvijas mūzikas mīļotāji iepazina, kad viņš darbojās savulaik ļoti populārajā puišu grupā Latte. Tiesa, šī Jura Millera producētā apvienība izjuka ar skaļu skandālu, bet vēlāk pirmo reizi Latvijas šovbiznesā tika publiskots geju porno ar Bumbiera piedalīšanos.

Pēc šī trieciena jaunais mūziķis kādu laiku par sevi neatgādināja, bet tagad biseksuālais puisis rosās aiz ģimenes restorāna McDonald's letes iepretim centrālajai stacijai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!