Foto: AFP/Scanpix
Ziemassvētku laikā tapis zināms, ka izjukušas Holivudas ekstravagantākā pāra – režisora Tima Bērtona un aktrises Helēnas Bonemas Kārteres (abi attēlā) – attiecības.

Runas par krīzi Bērtona un Kārteres ģimenes dzīvē uzvirmoja jau pirms kāda laiciņa, kad ekscentriskais režisors bija pieķerts, skūpstoties ar kādu blondu sievieti, kuru ārvalstu mediji identificēja kā viņa asistenti.

Šonedēļ viņu pārstāvis izplatījis paziņojumu, kurā teikts, ka abi izšķīrušies jau pirms kāda laiciņa, tomēr turpina uzturēt draudzīgas attiecības un kopīgi rūpēties par savām atvasēm - 10 gadus veco dēlu Billiju Reju un sešus gadus veco meitu Neli.

Aktrises draugi steiguši medijiem atklāt, ka Helēna ļoti pārdzīvojot notikušo un vēl aizvien esot sarūgtināta. Abiem bērniem par vecāku šķiršanos paziņots pirms divām nedēļām, bet kā iespējamo skaidrojumu notikušajam anonīmie pāra paziņas minējuši, ka Bērtonu gluži vienkārši piemeklējusi pusmūža krīze.

Bērtons un Bonema Kārtere iepazinās 2001. gadā filmas Pērtiķu planēta uzņemšanas laikā, un kopš tā laika kļuva par vienu no neparastākajiem Holivudas pāriem gan vizuālā tēla ziņā, gan laulības modeļa dēļ - abi dzīvoja atsevišķās mājās Londonā un regulāri viens pie otra ciemojās.

Abus saistīja arī profesionālā darbība - Bonema Kārtere filmējusies tādās Bērtona filmās kā Čārlijs un šokolādes fabrika, Alise Brīnumzemē, Svīnijs Tods un citās, bet tūdaļ uz lielajiem ekrāniem nonāks filma Lielās acis, kas ir pirmā Bērtona filma 13 gadu laikā, kurā Helēnai nav atvēlēta neviena loma.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!