Foto: Vida Press
Kamēr daudzi cilvēki, sākoties jaunajam gadam, nolēmuši uzlabot savu fizisko formu un atbrīvoties no dažiem liekajiem kilogramiem, 26 gadus vecajam austrālietim Ulu Tuipulotu (attēlā pa labi) šī apņemšanās ir daudz nopietnāka.

Jaunais vīrietis, kurš tiek uzskatīts par Austrālijas smagāko cilvēku, ir atkarīgs no ēšanas un datorspēlēm, un šie lielās devās kaitīgie ieradumi noveduši pie tā, ka šobrīd Ulu svari rāda 337 kilogramus.

Ulu ir bezdarbnieks, tādēļ viņš datorspēlēm var veltīt ap 12 stundām diennaktī. Protams, to laikā puisis gandrīz nepārtraukti mielojas - viņa ēdienkartē ir gan ātrās uzkodas, gan gāzētie dzērieni, gan citas lietas, kas nenāk par labu ne izskatam, ne veselībai.

Tā kā šāds liekais svars apdraud puiša dzīvību, viņš nolēmis uzsākt jaunu dzīvi un atbrīvoties gan no atkarības no datorspēlēm, gan liekajiem kilogramiem. Lai cīņa būtu vieglāka, viņš vērsies pēc palīdzības pie profesionāļa, kurs cilvēkiem no liekā svara palīdz atbrīvoties ar hipnozi.

Ulu svarā ir sācis pieņemties 13 gadu vecumā, un puisis ir apņēmības pilns divu gadu laikā tikt vaļā no 200 kilogramiem.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!