Foto: Kadrs no video

Traģiskas nelaimes nebeidz vajāt seriāla UgunsGrēks varoņus – vēl zemes klēpī nav guldīta mīklaini bojā gājusī Sofija, bet Žeņa slimnīcā guļ komā, kad tiek apdraudēta vēl viena iemīļota varoņa dzīvība. Tiesa, šoreiz iesaistīts nav noslēpumains slepkavnieks – Edijs nolēmis sev dzīvību atņemt pats.

Nelabas priekšnojautas skatītājiem radās jau tad, kad Edijs bija devies pie savas Ieviņas, lai atvadītos, kā pats atzina, "uz visiem laikiem". Meitene gan neko ļaunu nenojauta, jo bija pārliecināta - puisis beidzot sapratis, ka starp abiem nekas nenotiks, samierinājies ar to un nolēmis doties uz Rīgu.

Tad Edijs devās pie savas omes Lidijas un šņukstēdams un puņķodamies lūdza piedošanu un atzina, ka mīlējis viņu vairāk par visiem citiem. Pēc izrunāšanās ar visiem sev svarīgajiem cilvēkiem salauztais puisis devās uz savu istabu, ielaida vannā ūdeni un ķērās pie daudzu pārbaudīta pašnogalināšanās līdzekļa - žiletes.

Kamēr Edija dzīvība vannastistabā lēnām izplūda no viņa vēnām, omītei kļuva nemierīgs prāts, un viņa sūtīja Edija brāli pārbaudīt, ko puisis dara savā istabā. Gatis, nevarēdams sasaukt brāli, meta kaunu pie malas un bez klauvēšanas ielauzās vannasistabā, no kuras klaigādams un murminādams "Ak dievs! Bļāviens! Bāc!" izvilka asinīm klāto brāļa ķermeni.

Lai gan Edijs uz grīdas gulēja bez dzīvības pazīmēm, UgunsGrēka fani var nesatraukties - seriāla veidotāju publiskotā informācija liecina, ka šis ir kārtējais neveiksmīgais pašnāvības mēģinājums, kas piedzīvots seriālā, un Ediju mēs vēl savos ekrānos redzēsim sveiku un veselu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!