Foto: DELFI
Ekscentriskā aktiera Antons Zamišļajeva (attēlā) atklātais stāsts par darbu kādā Maskavas forštates veļas cehā, kas beidzās ar atlaišanu, ienesis pozitīvas pārmaiņas ceha sadzīvē. Nu jau bijušajiem Antona kolēģiem vairs diendienā nav jādzird viņiem adresēti kliedzieni.

"Man stāsta, ka brigadiere Ļuba tagad ar darbiniekiem runā klusāk. Viņa kļuvusi mierīgāka attieksmē pret padotajiem," DELFI Izklaidei pozitīvas ziņas par notikumiem veļas mazgāšanas cehā atklāj Antons.

Vēl strādādams cehā, jaunais aktieris sūdzējās par to, ka brigadiere, runājot ar darbiniekiem, nereti paceļ balsi, bet nu ir priecīgs dzirdēt, ka tas mainījies. Puisis spriež, ka tas noticis viņa publisko atklāsmju dēļ - Ļuba izlasījusi un ieklausījusies.

Diemžēl citas pozitīvas izmaiņas cehā nav notikušas - kolēģi joprojām spiesti strādāt no septiņiem rītā līdz pat astoņiem vakarā, saņemot par darbu 462 eiro. Turklāt kolēģi ļoti pārdzīvo Antona atlaišanu - viņš kolektīvā bijis kā gaismas stariņš.

Prieku par attieksmes maiņu veļas cehā Antonam aizēno rūpes par to, kā tagad nopelnīt iztiku. "Man pēc atlaišanas samaksāja tikai 341 eiro. Tās ir šausmas, tā nav pat minimālā alga, vispār kapeikas.

Trūkst vārdu. Esmu nopelnījis vismaz vēl 200 eiro," rēķina Antons. Vēlāk gan viņš atceras, ka nedēļu noslimojis, tāpēc spriež, ka summa, iespējams, esot adekvāta. Taču iztikšanai nepietiks.

"Atkal meklēju darbu. Esmu gatavs strādāt no sirds un pozitīvi," tautu uzrunā atraktīvais aktieris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!