Foto: Vida Press

Par septīto pasaulē lielāko krūšu īpašnieci dēvētā Leisija Vailda (attēlā) pēdējos mēnešos piedzīvojusi pamatīgas vizuālās pārvērtības. Viņa ne tikai zaudējusi vairākus liekos kilogramus, bet arī uzlabojusi savu seju ar plastiskās ķirurģijas palīdzību.

Leisija, kura audzina sešus bērnus, savu vareno silikona krūšu dēļ iemantojusi milzīgu popularitāti, tādēļ viņai regulāri uz papēžiem min paparaci, un nesen slavenību fotogrāfi krāšņo blondīni iemūžinājuši Losandželosā.

Septīto pasaulē lielāko krūšu īpašniece devās savās ikdienas gaitās ar apsaitētu seju, pietūkušos un zilos plakstiņus paslēpusi zem melnām saulesbrillēm. Šo skatu, kuros redzams, ka Leisija nesen paviesojusies klīnikā, steigšus iemūžinājuši fotogrāfi, un uzņemtie kadri strauji kļuvuši populāri.

Tiesa, daiļava pati vēl nav sniegusi oficiālu paziņojumu, ka viņa veikusi kādu plastisko operāciju, bet nav šaubu, ka tas ir tikai laika jautājums, kad krāšņā blondīne izmetīsies pludmalē vai parkā pusplika un atrādīs ķirurgu jauno veikumu.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka reti kad tiek ievērotas Leisijas ķermeņa vai sejas izmaiņas, jo visu uzmanību vienmēr "nozog" viņas kuplās silikona krūtis. Tā, piemēram, šopavasar septīto lielāko labumu īpašniece ieturēja drastisku ābolu un ūdens diētu, taču sajūsmu, kuru viņa, nemitīgi pozējot peldkostīmā, centās gūt savam šmaugajam viduklim, allaž izpelnījās varenā krūteža.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!