Foto: Vida Press

Janvārī pasauli satricināja ziņa, ka slavenais portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu izšķīries no savas seksīgās draudzenes – krievu izcelsmes modeles Irinas Šeikas. Šonedēļ sportists atkal iekūlies skandālā – kāda čīliešu Playboy modele apgalvo, ka viņa gulējusi ar atlētu laikā, kad viņš vēl bija kopā ar savu bijušo meiteni.

Pēdējā pusgadā Ronaldu vārds saistīts ar vairākām modelēm, kuras tabloīdi centušies nodēvēt par viņa jaunajām mīļākajām, taču čīliešu izcelsmes Playboy zaķis Daniela Čaveza (attēlā), kuras kailfoto rotā Meksikas izdevuma jūlija numuru, beidzot publiski pavēstījusi, ka pārgulējusi ar slaveno futbolistu.

Tiesa, šī vēsts, iespējams, būtu palikusi bez ievērības, ja vien Playboy modele nebūtu padalījusies ar kādu pikantu noslēpumu - viņa ar futbolistu gulējusi laikā, kad viņam vēl bija romantiskas attiecības ar Šeiku, un viņš savu mīļoto sievieti krāpis.

Kā intervijā Playboy pastāstījusi Daniela, viņa ar Ronaldu pārgulējusi aizvadītā gada novembrī. Tāpat viņa paskaidrojusi, ka darījusi to nevis viņa slavas, bet gan pievilcīgā un seksīgā ķermeņa dēļ, kurš daudzām sievietēm visā pasaulē liek siekaloties no iekāres.

Playboy zaķis nav kautrējies pazīmēties, ka Ronaldu esot ne tikai labs futbolists, kurš uz laukuma dara brīnumainas lietas - viņš arī ārpus spēles laukuma esot ļoti prasmīgs un talantīgs.

Jau vēstīts, ka pēc Šeikas un Ronaldu šķiršanās uzvirmoja runas, ka attiecības pajukušas, jo sportists krāpis savu draudzeni. Tāpat tika lēsts, ka krievu modele slikti sapratusies ar sportista ģimeni un nav vēlējusies radīt bērnus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!