Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ vispārēju nācijas sašutumu raisīja TV3 atraktīvā seriāla Viņas melo labāk epizode, kurā tika brutāli nogalēts viens no galvenajiem varoņiem – Laura Dzelzīša atveidotais Arvis. Tapis zināms, ka seriāla veidotāji atkal piemānījuši skatītājus - mironis tomēr nebūs miris.

Kā vēsta portāls Skaties.lv, seriāla jaunākās anotācijas liecina, ka Arvis tomēr ir dzīvs, un tas atklāsies nākamās nedēļas epizodēs, kad viņa mīļotā meitene Marija (Anete Krasovska) (abi attēlā) saņems noslēpumainu zvanu, kas apgriezīs viņas dzīvi kājām gaisā.

Zvanītājs izrādīsies Arvis, kurš, kā liecina anotācijas, par mironi pasludināts neveikla pārpratuma dēļ. Reizē ar viņu slimnīcā ievietots vēl vien Arvis, kurš naktī no avārijā gūtajām traumām miris, un medmāsa kļūdījusies, paziņojot Marijai, ka viņas mīļotais devies aizsaulē.

Tiesa, ar šī pārpratuma atrisināšanu seriāla varoņu likstas nebeigsies, jo Marija skumju un atriebības uzplūdā līdz pašiem pamatiem šonedēļ nosvilināja Arvja slepkavības pasūtītāja Māra (Andris Bulis) vadīto naktsklubu.

Tas, kā notikumi seriālā raisīsies tālāk, noskaidrosies tikai pirmdien, 10. augustā, bet tikmēr visi Viņas melo labāk fani var mierīgi uzelpot un aplaizīt sāpīgās brūces, kuras dvēselē radīja epizode ar Arvja neīsto nāvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!