Foto: Vida Press

Daudzas sievietes ceļu uz slavu un bagātību izvēlas brūģēt ar savu pēcpusi, un izņēmums nav arī brazīliešu modele Andresa Uraša (attēlā), kura 2012. gadā kļuva par skaistāko dibenu konkursa Miss Bum Bum Brazil otrās vietas ieguvēju.

Pa šiem gadiem modelei vairākkārt izdevies sev pievērst uzmanību ar skandaloziem izgājieniem un smago cīņu par dzīvību dēļ gurnos ievietotajiem implantiem, taču viņas nesenā atzīšanās pārspējusi visus seksīgās daiļaviņas līdzšinējos veikumus - apetītlīgā dibena īpašniece paziņojusi, ka savulaik piestrādājusi par prostitūtu.

Andresa drīzumā laidīs klajā autobiogrāfiju I Die to Live (Es mirstu, lai dzīvotu), kurā aprakstīta viņas dzīve, un modele jau laicīgi uzsākusi reklāmas kampaņu, lai piesaistītu pircējus. Tā, piemēram, viņa ārvalstu medijiem sniegusi vairākas intervijas, kurās atklājusi līdz šim slēptus faktus par savu karjeru.

Viens no tiem atklāj seksīgā dibena slavas ēnas pusi. Andresa, pateicoties savam apetītlīgajam dupsim, piesaistījusi pastiprinātu vīriešu uzmanību, un viņa to izmantojusi savā labā, piestrādājot par eskorta meiteni. Kā atklājusi modele, viņas izcenojums bijis 10 tūkstoši ASV dolāru par vienu stundu.

Tāpat viņa pastāstījusi, ka gulējusi ar vairāk nekā tūkstoš vīriešiem, un viņas klientu vidū bijuši daudzi pasaulē zināmi bagātnieki - aktieri, sportisti, mūziķi, modeļi un citi šovbiznesa spīdekļi.

Savukārt kādas kantrī mūzikas zvaigznes aģents viņai samaksājis vairāk nekā 30 tūkstošus ASV dolāru, lai viņa sešus mēnešus satiktos ar šo dziedātāju. Turklāt viņš pats nemaz neesot nojautis, ka menedžeris ar modeli noslēdzis šādu darījumu.

Laika gaitā Andresa iekūlusies vairākos skandālos, un pozēšana kailai ir tikai ziediņi. Tā, piemēram, savulaik viņa šokēja pasauli, paziņojot, ka portugāļu futbolists Krištianu Ronaldu ar viņu pārgulējis laikā, kad sportists bija attiecībās ar krievu modeli Irinu Šeiku. Arī šo notikumu viņa aprakstījusi savā grāmatā.

Savukārt aizvadītajā gadā modele sev pievērsa visas pasaules uzmanību, gandrīz nomirstot dibena un cisku implantu izraisītas infekcijas dēļ. Ārstiem izdevās glābt Andresas dzīvību, taču uz viņas kājām palika lielas un neglītas rētas.

Pēc šī notikuma modele, kura ir viena bērna māmiņa, krasi mainīja savu dzīvesveidu un pievērsās reliģijai. Izdaudzinātā dupša īpašniece secinājusi, ka pakaļas slava viņai nesusi tikai nelaimi, tādēļ Andresa cer, ka viņas grāmata palīdzēs citām meitenēm nepieļaut līdzīgas kļūdas savā dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!