Foto: https://instagram.com/alishermoscow/

Pēdējā mēneša laikā savus fanus pārsteigusi Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova (attēlā), kura, šķiet, atklājusi noslēpumu, kā atgriezt jaunību.

Tiesa, tiem, kuri pieredzes bagāto dziedātāju turēja aizdomās par, piemēram, jaunavu asiņu izmantošanu, var nesatraukties - Pugačovas labajam izskatam nav nekāda sakara ar maģiskiem rituāliem.

Viņas stilists Ališers, kurš arī rūpējies par to, lai plašāka sabiedrība varētu sekot līdzi Pugačovas vizuālajām izmaiņām, padalījies ar dziedātājas noslēpumiem.

Izrādās, lai 66 gadu vecumā izskatītos jaunāka par saviem gadiem, nemaz nevajag pārlieku aizrauties ar sportu, pietiek vien ar dažām ikdienišķām, bet regulārām aktivitātēm.

"Allu Borisovnu ir grūti nosaukt par supersportisti. Bet šobrīd viņa daudz staigā un daudz peld savas pils baseinā," Krievijas medijiem atklājis Ališers.

"Tieši tas palīdz uzturēt figūru tonusā. Un, protams, nodarbības baseinā nāk par labu sirds veselībai. Tāpat, es domāju, viņa nodarbojas ar kādu vieglu fitnesu. Un, protams, viss iet roku rokā ar pareizu uzturu un Maksima Galkina rūpēm.

Tāpēc Alla Borisovna šobrīd tik labi izskatās: blakus vīram viņai ir droši un labi," ar dziedātājas noslēpumiem dalījies stilists.

Tāpat kundzes koptēlam par labu nākušas ģērbšanās stila izmaiņas - viņa savā garderobē iekļāvusi krietni vien jauneklīgākus un modernākus tērpus, kas ļauj izskatīties jaunākai par saviem gadiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!