Foto: Kadrs no video

Šonedēļ par apspriestāko tematu šovbiznesā kļuvusi Holivudas aktiera Čārlija Šīna atzīšanās, ka viņš ir HIV pozitīvs. Vairākas aktiera bijušās mīļākās jau sniegušas publisku komentāru, un savs sakāmais par šo visu jezgu bijis arī medmāsiņai Amandai Brūsai (attēlā).

Sieviete, ar kuru Šīns saticies aptuveni astoņus mēnešus, sniegusi atklātu interviju amerikāņu TV šovā The Dr. Oz Show. Izdevums The Daily Mail, atsaucoties uz sarunu, vēsta, ka Amanda atzinusies - viņa zinājusi par aktiera veselības stāvokli, taču tik un tā seksa laikā ar Čārliju nav izsargājusies.

Kā zināms, aktieris faktu, ka viņš ir HIV pozitīvs, atklājis pirms četriem gadiem. Kad Brūsai un Šīnam vēlāk izveidojušās attiecības, Čārlijs savai mīļotajai izstāstījis par vīrusu.

Kā intervijā klāstījusi medmāsiņa, Šīns, stāstot viņai par HIV, burtiski salūzis un izplūdis asarās. Lai gan Brūsa zinājusi patiesību, sieviete riskējusi ar savu veselību un stājusies dzimumattiecībās ar aktieri bez izsargāšanās.

Medmāsiņa stāstījusi, ka pirms seksa ar Šīnu viņa lietojusi dažādus medikamentus un konsultējusies ar ārstiem, lai samazinātu risku inficēties ar HIV. Taujāts, cik bieži viņi mīlējušies, sieviete atklājusi, ka intīma tuvība starp abiem bijusi katru dienu.

Tāpat viņa pastāstījusi, ka medikamentus uzcītīgi lietojis arī Šīns, un viņa apzinājusies, ka risks inficēties ar HIV ir gluži kā krievu rulete - tas var notikt un var arī nenotikt.

Brūsa klāstījusi, ka viņa mīlējusi Šīnu un vēlējusies ar viņu izjust īpaši lielu intimitāti. Sievietei paveicies - viņa nav inficējusies ar HIV. Kā pastāstījusi medmāsiņa, šobrīd viņai vairs neesot seksuālu attiecību ar aktieri, taču abi joprojām ir labi draugi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!