Foto: Privātais arhīvs

Svaru cilāšanas bums Latvijā jau ir pietiekami ilgi – laiks atrādīt rezultātus! Tiem, kuri paši vēl nav transformējušies par sacensību dalībniekiem vai treneriem, lieliska iespēja demonstrēt sevi pasaulei ir virtuālā vide. Lai viss būtu vēl vienkāršāk, sociālajā tīklā Instagram radīts foto blogs fitness_latvia.

Fitness Latvia radīts gada sākumā kā vieta, kur vienkopus pulcēties un ar muskuļiem mērīties visiem Latvijas sporta zāļu draugiem.

Viss notiek pavisam vienkārši - jāuzņem kāds smuks selfijs savā iemīļotajā sporta zālē, atrādot visiespaidīgāk uztrenēto ķermeņa daļu, jānosūta uz Fitness Latvia un jāgaida, kad bilde tiks publicēta, lai iedvesmotu arī citus.

Savas darbības laikā blogs savācis jau vairākus tūkstošus fanu, bet, kas ir vissvarīgākais, tajā sevi reprezentējuši jau teju 500 pašmāju sporta draugi.

Priecē tas, ka bildes ir dažādas. Starp īstiem muskuļu kalniem redzami arī pavisam vienkārši sporta zāles mīļotāji, kas lepojas ar pirmajiem muskulīšiem. Cits demonstrē šmaugo dupsi, cits atrāda presītes kubiciņus, bet cits priecē ar apskaužamu lokanību, taisot špagatu uz tilta margām.

Iedvesmojošu kadru blogā netrūkst, tā kā tikai izvēlēties savu favorītu, pievienoties un trenēties, lai kādu dienu arī savu bildīti varētu redzēt Latvijas fitnesa skaistuļu blogā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!