Foto: Sputnik/Scanpix

Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova (attēlā kopā ar vīru Maksimu Galkinu) pēc 65 gadu sasniegšanas piedzīvojusi vērā ņemamas izmaiņas – kamēr citas viņas vienaudzes kļūst arvien krunkainākas, Alla Borisovna ar katru iziešanu sabiedrībā izskatās jaunāka un jaunāka. Tiesa, nesen viņa nedaudz pāršāvusi pār strīpu.

Pugačovas stilists Ališers, kurš nenogurstoši rūpējas par dziedātājas fanu informēšanu, parūpējies par jaunu pārsteigumu - viņš savā Instagram profilā publiskojis vairākus svaigus foto, kuros iemūžināta Pugačova.

Lai gan 66 gadus vecā kundze izskatās žilbinoši, starp viņas faniem nav vienprātības - kamēr vieni jūsmo par Allas jauneklīgo izskatu, citi atzinuši, ka šajās bildēs dziedātāja izskatās pavisam svešādi un kāds ir pārlieku aizrāvies ar foto apstrādes programmu izmantošanu.

"Vai tā tiešām ir Alla?", "Nē, tā nav viņa!", "Kāds kauns! Kāpēc tā izkropļot Allu Borisovnu", "Galīgi nav līdzīga!" - šādi un līdzīgi komentāri krājušies pie Ališera Instagram tīklā publiskotajiem attēliem no fotosesijas žurnālam Антенна.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!