Foto: Publicitātes foto
Ziemassvētku gaidās vienkopus pulcējušās dažādas zināmas un sen neredzētas Latvijas šovbiznesa daiļavas. Dāmas no dažādām sfērām vienojušās, lai izrādītu modes, kā arī pašas atrādītos jaunos tēlos un sasukās.

Tādi atpazīstami tēli kā modes blogere Alīna Keller, dziedātājas Paula Dukure, Viktorija Plēpe, Katy Tindemark un Maggie, dejotājs Eldars Salvis Ozoliņš un sabiedrības dāma Kristīne Lindenblate tikušies, lai apmeklētu modes pasākumu.

Pasākumu Fashion is Profession rīkoja mūziķi Alekss Silvērs un Liera Štein, kuri Latvijas šovbiznesā pazīstami ar Kena un Bārbijas imidžu. Kamēr daļa slavenību baudīja modes skati, kurā tērpus piedāvāja piecas pašmāju dizaineres, otra puse paši iejutās modeļu lomā.

Pasākums Latvijas šovbiznesa draugiem bija iespēja pēc pārtraukuma atkal aplūkot uz kādu laiku no publiskās sfēras pazudušus tēlus, kā arī novērtēt zvaigžņu vizuālās izmaiņas gada nogalē. Ar piepītām afrikāņu bizītēm sevi no jauna reprezentēja kādreiz populārā šovu dalībniece Sandija Vīgante, savukārt dziedātāja Katy Tindemark atrādīja savu jauno frizūru - lillā matus.

Šarmanti sievišķīgā tēlā un ar jaunu frizūru atrādījās dziedātāja Paula Dukure. Par prezentācijas galveno pārsteigumu kļuva Baltijas geju konkursa laureāta un dziedātāja Valērija Bogdanova uzstāšanās.

Pasākumā uzstājās arī dziedātāja Laura Raila, kura piedāvāja auditorijai savu jau ar skandāliem apvīto hitu I wanna Pray. Foto autore: Katerīna Kors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!