Foto: Privātais arhīvs

Pagājušā gada nogalē dīdžejmeitene un Coyote Fly kurinātāja Seksīgā Lee (attēlā) paguva mazliet sabiedēt savus fanus. Ilgāku laiku talantīgā daiļava savos sociālajos tīklos publicēja ikdienišķas bildes, atturoties no pikantērijām. 2016. gadā Lee atkal atgriezusies uz ierastās pupu zibināšanas taciņas.

Aizvadītā gada pēdējos mēnešos Lee fani, pētot viņas Instagram bildītes, iespējams, sajutās visai neomulīgi. Seksīgus krūšu selfijus Lee foto blogā bija nomainījuši kadri no skaistules darba ikdienas radio Capital FM, kā arī viņas jaunās kaislības - rallija.

Ballīšu kadru vietā Lee atrādīja savu mājas dzīvi un to, ka labprāt lasa grāmatas. Daļa tautas Lee izmaiņas novērtēja kā apsveicamas, taču otra puse dīdījās nepacietībā. Fani nesaprata, kāpēc jāslēpj sveci zem pūra, ja daba viņu tik dāsni apdāvinājusi ar apaļumiem, par kādiem sapņo ikviena sieviete.

Gandrīz vienlaicīgi ar Jaungada zvaniem nosita arī Lee fanu laimīgā stunda. Pašā Jaungada naktī skaistā meitene ar īpašu entuziasmu sāka publicēt savos sociālo tīklu profilos attēlus, kuros redzama kostīmā ar kārtīgi atvilktu rāvējslēdzēju, kas paver fanu acīm viņas varenās krūtis.

Laimīgo fanu reakcija, atkal ieraugot Lee labumus, bija neaprakstāma. Puiši steidza apbērt daiļaviņu ar komplimentiem un aicināja dāmu uzmanīties ar zibināšanu - "ka neizkrīt". Savukārt meitenes taujāja, kā tikt pie tik skaistām krūtīm un prātoja, vai tik Liene nav veikusi vēl kādu operāciju krūšu uzlabošanai, jo tās atkal izskatās lielākas.

Kurinātāja vēlīgi padalījās ar fanēm savā skaistuma noslēpumā, atklājot, ka krūšu formu gadumijā papildus uzfrišinājusi ar superpaceļošo krūšturi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!