Foto: Vida Press

Komēdijseriāla Saved by the Bell (Glābējzvans) aktieris Dastins Daimonds (attēlā) uzsācis četru mēnešu cietumsoda izciešanu.

Cietumsods viņam tika piespriests par vīrieša saduršanu kautiņā Milvoki bārā.

Pagājušā gada maijā zvērinātie attaisnoja Daimondu smagākajos apsūdzības punktos, taču atzina par vainīgu paslēpta ieroča nēsāšanā un sabiedriskās kārtības traucēšanu.

Aktieris apgalvoja, ka 2014. gada decembrī kautiņa laikā izvilcis nazi, lai aizstāvētu sevi un savu draudzeni, bet netīšām sadūris kādu kautiņa dalībnieku.

Pagājušā gada nogalē Daimonds atsauca apelācijas sūdzību. ASV mediji vēsta, ka aktieris iestājies cietumā Viskonsinas štatā un sācis soda izciešanu.

"Es no sirds atvainojos visiem iesaistītajiem," iepriekš teica aktieris. "Tā bija biedējošākā pieredze manā dzīvē. Tas ir vienīgais, par ko spēju domāt pēdējos sešus mēnešus."

Daimonds seriālā Saved by the Bell par vidusskolniekiem spēlēja gudro, taču nesabiedrisko Semjuelu Pauersu jeb Skrīču.

Skatītāju iemīļotais seriāls tika demonstrēts televīzijā no 1989. līdz 1993. gadam.

Pēc seriāla beigām Daimonds spēlējis vairākas nelielas lomas seriālos, kā arī piedalījies televīzijas šovos.

2009. gadā Daimonds izdeva memuārus Behind The Bell par filmēšanos seriālā. Grāmatā pārējie aktieri attēloti neglaimojošā veidā. Daimonds vēlāk teica, ka grāmatu sarakstījis cits autors, kurš Daimonda stāstus par notikušo sagrozījis un pārspīlējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!