Trešdiena, 17. februāris, Latvijas mūzikas vēsturē uz mūžīgiem laikiem tiks ierakstīta ar jaunas zvaigznes dzimšanu. Pie pašmāju šovbiznesa debesīm kā žilbinoša komēta iemirdzējies kāds gados pavecāks kungs ar hitu Skaitāmpantiņš.

DELFI Izklaidei steidz ziņot pats mākslinieks Miervaldis Kangars, viņš bijis "kultūras nama galdnieks, tagad nakts klubu valdnieks". Arī skatuves vārdu kungs pieņēmis ambiciozu – atvadoties no visa latviskā, viņš kļuvis par O-Pi$$.

"Jaunības gados viņu aizrāva mūzika. Sirdī vienmēr jutis, ka ir radīts skatuvei, un, strādādams kultūras namā pa galdnieku, pīpauzēs iztēlojies, kā varētu uzstāties uz skatuves un kurināt publiku.

Aizejot pensijā, parādījās daudz brīvā laika, taču alkas pēc skatuves un mīlestība pret jaunāko deju mūziku tik palielinājās. Par laimi, kaimiņos dzīvojošais diskžokejs atsaucies un pamācījis, kā spēlēt uz atskaņotājiem, kā arī padalījies ar svaigāko klubu mūziku," Kangars iepazīstina ar savu biogrāfiju.

Nospēlējis pāris diskotēkas un pierādījis, ka māk iekustināt pūli, Miervaldis spēris nākamo soli. Pieņēmis skatuves vārdu O-Pi$$, viņš klajā laiž savu pirmo skaņdarbu Skaitāmpantiņš, cienīgi papildinot tādu muzikālo apvienību kā Olas, Transleiteris un Singapūras satīns pulciņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!