Foto: Vida Press

Pērn daudzus satrieca vēsts, ka populārā amerikāņu seriāla Modern Family aktrise Ariela Vintera (attēlā) samazinājusi savas brangās krūtis. Šonedēļ daiļava beidzot izskaidrojusi, kas viņu pamudinājis šādi rīkoties.

Jau vēstīts, ka aktrise vēl nebija sasniegusi pilngadību, kad viņai tika veikta operācija, kuras laikā viņas dabas dotās 32F izmēra krūtis tika samazinātas līdz 34D apjomam. Procedūra tika veikta aizvadītā gada vasarā.

Daudzi aktrises pielūdzēji bažījās, ka Vintera krūtis samazinājusi seriāla dēļ. Viņa tajā atveido inteliģento pusaudzi Aleksu, un šim tēlam lieli pupi nepiestāv. Filmēšanas laikā krūtis parasti tiek cieši nosaitētas, lai kuplās formas nebūtu tik izteiksmīgas.

Izdevumā Motto Vintera beidzot atklājusi iemeslu, kādēļ viņa veikusi krūšu samazināšanas operāciju. Aktrise skaidrojusi, ka tas darīts ne tikai medicīnisku, bet arī psiholoģisku apsvērumu dēļ.

Vintera atklājusi, ka nelielais augums kombinācijā ar milzīgajām krūtīm bijis pamatīgs pārbaudījums viņas veselībai. Aktrisi regulāri mocījušas muguras sāpes, taču visgrūtāk viņai bijis samierināties ar faktu, ka pirmā lieta, ko svešinieki vienmēr pamanījuši viņa ķermenī, bijuši brangie apaļumi.

Vinteru esot ļoti sāpinājis fakts, ka cilvēki biežāk apsprieduši viņas ķermeņa formas un krūtis, nevis talantu un sasniegumus kino industrijā. Tāpat aktrisei nav bijis pa prātam, ka, par spīti nelielajam vecumam, nereti viņai piedāvātas lomas, kurās jāatveido sievietes gados. Viņasprāt, visa vaina slēpusies milzīgajās krūtīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!