Telekanāla STV Pirmā šova Randiņš ar mammu trešajā raidījumā skatītājus gaidīja pārsteigums – beidzot iespēja izvēlēties otro pusīti tika dota sievietei, un uz tikšanos ar diviem staltiem vīriešiem devās izskatīgā gaišmate Danuta.

Sērijas galvenā varone bija simpātiskā Rēzeknes žurnāliste Danuta, kura viena audzina astoņus gadus vecu dēliņu.

Ar Danutu iepazinās 40 gadus vecais divu bērnu tēvs Elvijs un 42 gadus vecais Vilnis, kurš arī var lepoties ar divām meitām. Abus šos vīriešus vienoja arī kaislība pret automašīnām.

Pirmie abus vīriešus izvērtēja Danutas draudzene Līga un dēliņš Kristaps. Draudzene uzreiz novērtēja, ka vienam no kungiem ir nekoptas rokas, kas nav laba zīme, un arī konkurents aizkadrā atklāja, ka novērojis – otrs uz tikšanos ieradies netīriem nagiem.

Draudzene uzreiz vērsa arī Danutas uzmanību uz Viļņa nagiem un norādīja, ka Elvijs viņai šķiet ļoti stilīgs un piemērots draudzenei. Interesanti, ka Danutas dēliņš vīriešus vērtēja pavisam pretēji – Vilnis viņam bija iepaticies, savukārt Elvijs likās "nesmuki saģērbies".

Līga lēma, ka ar Elviju draudzene dosies uz deju apmācību, bet ar Vilni sportos trenažieru zālē. Tiekoties ar Vilni, Danutai par vīrieti uzreiz radās patīkams iespaids – viņa atzinās, ka nesaprot, kāpēc draudzene vīrieti tā kritizējusi.

Arī randiņš ar Elviju bija gana izdevies. Uz trešo tikšanos visi trīs gāja kopā, un pēc tās Danutai bija jāizdara gala izvēle. Lai pieņemtu lēmumu, simpātiskā sieviete atkal lūdza padomu abiem saviem tuviniekiem.

Līga savas domas bija mainījusi un kā labāko akcentēja Vilni, kurš sievietei uzreiz radot drošības sajūtu. Arī dēliņam labāk iepaticies bija Vilnis. Tomēr Danuta lēma pretēji – sieviete izvēlējās Elviju.

Pēc kopīgām vakariņām pārim nācās lemt par to, vai abi vēlas turpināt attiecības. Abi lēma pozitīvi, kas nozīmē, ka, iespējams, šova ietvaros izveidojies mīlas pāris.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!