Latvijā milzīgu popularitāti izpelnījušies Andele Mandele tirdziņi, kuros dāmas izpārdod savas garderobes – drēbes, aksesuārus, kurpes un citas modīgas lietas. Līdzīgi iepirkšanās svētki tiek rīkoti arī Igaunijā, un tajos labprāt piedalās arī bijusī valsts pirmā lēdija Evelīna Ilvesa.

Kaimiņzemes DELFI vēsta, ka aizvadītās nedēļas izskaņā vairāk nekā 1000 pārdevēju vienkopus sanākušas grandiozajā Buduaar tirdziņā. Igauņu pērļu medībās piedalījusies arī prezidenta Tomasa Hendrika Ilvesa bijusī sieva Evelīna.

Bijusī valsts pirmā lēdija tirdziņā andelējusi rotas un citus modīgus niekus. Tiek vēstīts, ka viņa nav bijusi vienīgā sabiedrībā zināmā persona, kura piedalījusies pērļu medībās – tās ar savu klātbūtni pagodinājušas dažādas igauņu TV personības, dziedātājas un citi populāri ļaudis.

Evelīna vienmēr izpelnījusies ne tikai modes kritiķu, bet arī mediju sajūsmu ar savu pārdomāto stilu. To, ka viņa var lepoties ar izcilu gaumes izjūtu, apliecina arī krāšņie un apspriestie tērpi, kuros viņa nereti mēdza iziet sabiedrībā laikā, kad vēl bija precējusies ar Igaunijas prezidentu Ilvesu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!