Foto: RIA Novosti/Scanpix
Ar deviņiem mēnešiem nav bijis gana, lai no Krievijas tabloīdu virsrakstiem nozustu pērn pāragri mūžībā aizgājušās dziedātājas un aktrises Žannas Friskes (attēlā ar dzīvesbiedru Dmitriju Šepeļevu) vārds. Kad viņas ģimene, šķiet, beidzot radusi mieru, uzmanības centrā atgriezies vīrietis, kurš uzdevās par dziedātājas mazā dēliņa tēti.

Pērnā gada decembrī advokāts Radiks Guščins vērsās pie medijiem ar paziņojumu, ka tieši viņš, nevis Dmitrijs Šepeļevs ir mazā Platona bioloģiskais tēvs.

Lai gan šiem vārdiem reti kurš ticēja, jezga bija pamatīga, tomēr Friskes ģimenes iekšējās nesaskaņas drīz vien šo viltvārdi aizēnoja. Tagad viņš atkal atgriezies.

Kā vēsta Krievija mediji, viņš nolēmis atvainoties nelaiķes ģimenei un atzīt, ka decembrī stāstītais bijuši tīrie izdomājumi.

Lai gan viņš apgalvojis, ka viņu un Friski saistījusi īslaicīga dēka, izrādās, abi pat nav bijuši pazīstami. Uz neprātīgo soli uzdoties par mazā zēna tēvu viņu pamudinājusi tīrā apstākļu sakritība.

Savulaik viņš bijis spermas bankas donors, un 2011. gadā kāds dakteris Guščinam atklājis – Friske meklējot potenciālu spermas donoru.

Kad pēc vairākiem gadiem advokāts ieraudzījis mazo Platonu, vīrietim šķitis, ka zēns ir ļoti līdzīgs viņam, un tāpēc nolēmis pieteikt savas tiesības uz puisēnu.

"Protams, es sapratu, ka iespēja ir viens pret miljonu, bet tomēr. Es esmu musulmanis, un mums nav pieņemts atteikties no bērniem," medijiem skaidrojis vīrietis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!