Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas nogalē nelāgi beidzās populārā krievu dziedātāja Sergeja Lazareva (attēlā) koncerts Sanktpēterburgā – pieredzes bagātais izpildītājs uz skatuves paģība.

Piektdien, 8. aprīlī, Pēterburgas koncertzālē Октябрьский notika Lazareva koncerts. Kā vēsta Krievijas mediji, pilnajā zālē fani nepacietīgi gaidīja dziedātāja parādīšanos un sveica viņu ar ovācijām, bet prieks nebija ilgs.

Pēc apsveicināšanās Lazarevs sabruka uz skatuves un koncertu turpināt vairs nespēja.

Vēlāk pats dziedātājs savā Instagram profilā bija atvainojies visiem koncerta apmeklētājiem, kuru cerības pievīla, kā arī paskaidroja, kas īsti noticis.

"Dārgie draugi! Godīgi sakot, es pats esmu šokā par to, kas ar mani notika uz skatuves Pēterburgā. Es nekādi negaidīju, ka mans organisms šādi reaģēs, vēl jo vairāk tik īpašā brīdī, kā koncerts man mīļajā Sanktpēterburgā," faniem vēstījis Lazarevs.

Dziedātājs atzinis, ka slodze pēdējā laikā ir liela – viņš ne tikai koncertē savas tūres ietvaros, bet arī spēlē teātrī un, protams, gatavojas maijā notiekošajam Eirovīzijas konkursam, lai godam varētu tajā pārstāvēt Krieviju.

"Tas viss kopā nedaudz ir novājinājis manu parasti stipro organismu, un viņš nolēma man parādīt, ka dažreiz tam ir jāvelta nedaudz vairāk uzmanības," atzinis Lazarevs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!