Foto: Privātais arhīvs

Aktrise, TV raidījumu vadītāja un rotu dizainere Agnese Zeltiņa (attēlā) aprīļa vidū devās uz Kaliforniju. Tur viņa pavadīja divas skaistas nedēļas, ar ceļojuma labākajiem kadriem priecējot arī fanus virtuālajā vidē.

Par došanos uz ceļā aktrise faniem ziņoja 14. aprīlī. No tā brīža Zeltiņas Instagram blogs uz divām nedēļām pārvērtās par vietu, kur iedvesmoties vasarai un baudīt tiešām pasakainus kadrus.

Zeltiņa lutināja sekotājus ar bildēm no pludmalēm un krāšņiem saulrietiem, devās sportiskās pastaigās ar suņiem un atrādīja skaistākās Malibu ainavas.

"Es dievinu lielpilsētas, to ritmu un enerģiju, taču šoreiz izbaudu mieru, ko sniedz kalni un okeāns. Saule, vējš un ūdens. Milzīgs dārzs un trīs suņu klātbūtne. Nomierinoši. Atjaunojoši. Iedvesmojoši," faniem ziņoja Zeltiņa.

Baudot sauli Amerikā, Zeltiņa neaizmirsa arī aktīvi darboties savā rotu biznesā. Māksliniece faniem regulāri atgādināja, ka vērts papildināt savu vasaras kolekciju ar kādu viņas darinātu greznumlietiņu, un pat atrada iespēju kādā Malibu parkā piedāvāt rotas arī amerikāņiem.

"Kalifornijā nevar neatgriezties. Pirmoreiz mēs sastapāmies 2001. gada oktobrī, JRT viesizrāžu laikā. Vienreiz to izbaudot un izjūtot, rodas atkarība.

Es neidealizēju vietas, bet te vienmēr ir lieliski. Silti, saulaini, gaiši un priecīgi. Dinamiski, jautri un sportiski, un ļoti garšīgi, un smaržīgi," par iespaidiem sociālajos tīklos jūsmo Zeltiņa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!