Foto: Instagram.com/orfey75alla/

Kopš Krievijā populārā estrādes māksliniece Alla Pugačova pievienojusies Instagram tīklam, viņas fanu dzīve kļuvusi daudz aizraujošāka.

Ja līdz šim ielūkoties Pugačovas ikdienas gaitās bija iespējams tikai ar dažādu slavenību dzīvi atspoguļojošu raidījumu vai žurnālu starpniecību, tad tagad to var darīt viņas Instagram kontā.

Lai gan Alla Borisovna nav starp pašām aktīvākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm virtuālajā pasaulē, viņas faniem nav pamata sūkstīties – katrs Pugačovas publiskotais kadrs ir pārdomāts un atklāj kādu personības vai ikdienas dzīves škautni.

Otrdien, 3. maijā, Pugačova padalījusies ar īpaši intīmu foto – tajā viņa iemūžinājusi savu dzīvesbiedru, humoristu Maksimu Galkinu, uz kura snaudas laikā ērti iekārtojies abu kopīgais dēlēns Garijs.

Foto parakstā dziedātāja ainiņu raksturojusi lakoniski "Mani mīļie zēni", un attēls jau kļuvis par Pugačovas fanu sajūsmas objektu.

Lai otra mazulīte – Ļiza – nejustos apdalīta, māmiņa publicējusi arī viņas foto ar parakstu Pugačovočka, kurā meitenīte iemūžināta ļoti krāšņā tērpā.

Мои любимые мальчики

A photo posted by @orfey75alla on May 3, 2016 at 4:36am PDT

Пугачевочка

A photo posted by @orfey75alla on May 3, 2016 at 4:38am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!