Foto: Instagram.com/dmitryshepelev/
Jau pagājis vairāk nekā gads, kopš pāragri aprāvās krievu dziedātājas un aktrises Žannas Friskes mūžs. Pēc slavenās sievietes nāves viņas ģimene metās publiskā netīrās veļas mazgāšanā, taču tagad tuvinieki, šķiet, beidzot tomēr raduši mieru.

Friskes ģimene pēc viņas nāves vairāku mēnešu garumā ķīvējās ar dziedātājas dzīvesbiedru Dmitriju Šepeļevu. Pār viņa galvu nāca dažādi pārmetumi, aizvainojumi un apsūdzības. Savukārt aizvadītā gada izskaņā pat tika apšaubīts, ka viņš ir sava un Žannas kopīgā dēliņa Platona (abi attēlā) tēvs.

Tiesa, šopavasar paternitātes skandāls atrisinājās – advokāts Radiks Guščins, kurš bija apgalvojis, ka tieši viņš, nevis Šepeļevs ir mazā Platona bioloģiskais tēvs, atzinās, ka viņa stāstītais ir bijuši meli.

Tāpat ģimene beidzot sadalījusi Friskes mantojumu un atrisinājušās arī citas nesaskaņas un ķildas, kas vairākus mēnešu bija samilzušas starp Žannas radiem un viņas dzīvesbiedru.

Šepeļeva vārds Krievijas ziņu virsrakstos izskan arvien retāk, un viņš šobrīd lielāko daļu sava laika velta rūpēm par dēliņu Platonu, kuram šopavasar apritēja trīs gadiņi.

Daudzo skandālu dēļ Šepeļevs savu privāto dzīvi cenšas sargāt un turēt noslēpumā, taču nesen viņš tomēr ļāvis nedaudz palūkoties savās gaitās.

Vīrietis savā "Instagram" foto blogā padalījies ar ļoti privātiem mometuzņēmumiem, kuros redzams kopā ar savu un Žannas kopīgo dēliņu.

Jāatzīmē, ka 24. novembrī Krievijas grāmatnīcās pārdošanā nonāks Šepeļeva sarakstītā grāmata "Žanna", kurā, iespējams, tiks atklāti jauni un līdz šim nedzirdēti fakti par mākslinieces dzīvi un gaitām.

#счастье

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on Nov 10, 2016 at 6:11am PST

...какие сегодня могут быть другие планы )

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on Oct 23, 2016 at 3:46am PDT

В семейный альбом

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on Oct 20, 2016 at 4:42am PDT

Выходные мечты, не меньше

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on Oct 8, 2016 at 2:35am PDT

Долгожданный побег

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on Oct 19, 2016 at 11:23pm PDT

Стрижка как в 90-х 😂

A photo posted by Дмитрий Шепелев (@dmitryshepelev) on Nov 5, 2016 at 6:02am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!