Foto: Vida Press

Par amerikāņu nepilngadīgo līgavu dēvētā 22 gadus vecā sabiedrības dāma Kortnija Stodena atkal likusi par sevi runāt. Precētā skaistule pieķerta kopā ar kādu noslēpumainu vīrieti (abi attēlā).

Blondajai daiļaviņai bija 16 gadi, kad viņa apprecējās ar Holivudas aktieri Dagu Hačinsonu, kurš par viņu ir 34 gadus vecāks. 2014. gadā abi uz laiku pašķīrās, bet šī gada maijā mīlētāji atjaunoja laulību zvērestus.

Savukārt šovasar Stodena aptuveni trešajā grūtniecības mēnesī zaudēja abu kopīgo vēl nedzimušo bērniņu, un tabloīdi drīz vien steidza ziņot, ka pāra attiecībās iestājusies krīze un sākušās nesaskaņas.

Eļļu ugunij šoruden piešāva paparaci kadri, kuros Stodena bija iemūžināta pludmalē ar kādu sievieti. Abas kaislīgi skūpstījās un nekautrējās no mīļuma izpausmēm.

Līdz šim Stodena vairījusies komentēt savas attiecības ar vīru, savukārt šonedēļ ar jaunu sparu uzvirmojušas runas, ka laulība ir uz izjukšanas robežas.

Tabloīdu ievērību izpelnījušās fotogrāfijas, kurās Stodena Beverlihilsā nesen iemūžināta kopā ar kādu noslēpumainu vīrieti. Paparaci kadrus ārvalstu mediji novērtējuši kā gana spēcīgu argumentu, lai vēstītu, ka pavisam drīz viņa, iespējams, kļūs par šķirteni.

Kā vēsta mediji, abi ieturējuši maltīti kādā restorāniņā un pēc pusdienām devušies prom vienā automašīnā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!