Foto: Publicitātes foto
Piektdien, 30. decembrī, salikt punktus uz i gandrīz jau aizvadītajā gadā var arī "UgunsGrēka" fani – noslēgusies seriāla sezona, un tā izskaņa atkal nav pievīlusi traģisko notikumu cienītājus. "Delfi Izklaide" brīdina, ka tālākajā tekstā atklāts pēdējās sērijas sižets.

Seriāla 16. sezonas noslēgumā skatītāji bija novesti līdz baltkvēlei – Kristas un Dāvida kāzas grasījās pārtraukt līgavas dvīņumāsa Sandija, kura bija zaudējusi prātu un apņēmības pilna visus nogalināt.

Tiesa, asinsizliešana šoreiz nenotika. Krista un Dāvids apprecējās, bet Sandiju, kura viesnīcā ar ieroci sagaidīja jauno pāri, neticami drosmīgajam līgavainim izdevās aizturēt un nodot brašā policista Induļa rokās. Galīgi bez cietušajiem gan neiztika – Sandija Dāvidu bija paguvusi sakost.

Viesnīcas darbinieku sarunās atklājās, ka Sandijai, iespējams, ir šizofrēnija, kas nozīmē, ka viņai draud nonākšana psihiatriskajā slimnīcā.

Pratināšanā ļaunajai dvīnei mēģināja "piesiet" arī vecā Grīnberga slepkavību, bet meitene palika pie tā, ka šajā noziegumā nav vainojama. Lietā "uzpeldēja" kāda sieviešu somiņa, kura it kā piederēja Magdai.

Pēc cītīgas tincināšanas Magdas atmiņā uzausa liktenīgās nakts notikumi, un viņa atzinās noziegumā – sieviete Grīnbergu nogalinājusi netīšām.

Tikmēr pamatīgi sašķobījās arī Danas dzīve – Eva īpaši sasauktā preses konferencē gribēja visiem parādīt video no Danas eskorta meitenes pagātnes, kas sagrautu sievietes reputāciju un liktu viņai "pazaudēt visu".

Beigu beigās izrādījās, ka mistiskais video no Evas datora ar Mareka gādību ir pazudis, bet Danas liktenis jau bija izlemts - sieviete savā numuriņā sadzērās no gaiteņa pagrābtas tabletes un bez dzīvības pazīmēm atslīga gultā.

Kad numuriņā ieradās Mareks, viņš gan kratīja nedzīvo ķermeni un kliedza, bet, tā kā pārbaudīt pulsu vai elpošanu vai izsaukt mediķus vīrietis negrasījās, skatītāji palika neziņā, vai Danas dzīvība patiešām izdzisusi.

Foto: Kadrs no video

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!