Foto: Privātais arhīvs/DELFI
Aizvadītajā nedēļā nedz pašmāju, nedz ārvalstu šovbiznesā netrūka dažādu pārsteigumu, un "Delfi Izklaide" ierasti piedāvā atskatīties uz aizraujošākajiem notikumiem un cilvēkiem, kas lika par sevi runāt.

'Eirovīzijas' Latvijas atlasē uzvirmo aizdomas par plaģiātu

Foto: kadri no video
Ik gadu gan starptautiskajā "
Eirovīzijas
" dziesmu konkursā, gan nacionālajā atlasē Latvijā izskan aizdomas, ka kāda dziesma ir ļoti līdzīga kādai agrāk tapušai kompozīcijai. Šogad aizdomas par plaģiātu radījis Latvijas Televīzijas konkursa "
Supernova
" dalībnieka Toma Kalderauska (attēlā) potenciālās "eirodziesmas" video.

Lasīt vairāk

Foto: Ieskats 'Muzikālās bankas' nakts banketā

Foto: DELFI

Sestdien, 21. janvārī, Ventspilī noslēdzās Latvijas Radio 2 pop un rokdziesmu aptauja "Muzikālā banka 2016", un pēc veiksmīgi aizvadīta koncerta fināla dalībnieki un viņu atbalstītāji devās uz tradicionālo banketu.

Lasīt vairāk

Nikola Krištopane: publiskais 'neglītā pīlēna' periods mani norūdīja

Foto: Privātais arhīvs

Par vienu no pēdējā laika iedvesmojošākajām sievietēm ir kļuvusi ekspremjera Viļa Krištopana meita Nikola Krištopane (attēlā). Pērnā gada laikā viņa paguva atbrīvoties no divdesmit liekiem ķermeņa kilogramiem, uzvarēt depresiju un iemācīties to, kā uzturēt attiecības, kurās valda attālums.

Lasīt vairāk

Oficiāli šķirta Kombuļu Ineses un Paskvāles laulība

Foto: DELFI

Aizvadītā gada vasarā izplatījās runas, ka zināmās aprindās iemīļotās dziedātājas Kombuļu Ineses laulībā ar itāļu dārznieku Paskvāli Adario (abi attēlā) iestājusies krīze. Lai gan abi mēģināja saglābt attiecības, decembra sākumā laulība oficiāli šķirta.

Lasīt vairāk

Agnese Zeltiņa noliedz, ka veikusi plastiskās operācijas

Foto: DELFI

Populārā latviešu aktrise, rotu dizainere un pasākumu vadītāja Agnese Zeltiņa (attēlā) pērnā gada izskaņā atzīmēja 45 gadu jubileju. Aktrises jauneklīgais izskats jau ilgāku laiku liek uzvirmot minējumiem, vai viņa gūlusies zem skalpeļa, un tagad pati Zeltiņa ieviesusi skaidrību šajā jautājumā.

Lasīt vairāk

Donalds Tramps nosauc Madonnu par pretīgu

Foto: Reuters/Scanpix

Aizvadītās nedēļas izskaņā visā pasaulē norisinājās sieviešu solidaritātes gājieni, un Vašingtonā notiekošo pasākumu apmeklēja arī dziedātāja Madonna, kura ar savu runu iedvesmoja tūkstošiem sanākušo ļaužu. Tagad viņas teikto komentējis arī jaunais ASV prezidents Donalds Tramps.

Lasīt vairāk

No 'bosika' par fitnesa treneri: Rebekas Gabrānes stāsts

Foto: Privātais arhīvs

Jau kādu laiku sociālā tīkla "Instagram" plašumos ar savu trenēto augumu priecē fitnesa trenere Rebeka Gabrāne (attēlā). Viņas dzīvesstils ir iepaticies jau gandrīz divarpus tūkstošiem sekotāju, kuri ikdienā caur sociālo tīklu vēro, kā Rebeka sporto, ietur veselīgas maltītes, satiekas ar domubiedriem un gandrīz vienmēr smaida. Tikai viņa pati zina, cik daudz apņēmības un darba ir bijis jāiegulda, lai līdz saviem mērķiem nonāktu.

Lasīt vairāk

Fermas meiča ar krampi: iedvesmojoša skaistule pusmūžā

Foto: Instagram.com/thebansheemoon

Dženifera Kinga ir 50 gadus veca fitnesa fanātiķe no Ziemeļkarolīnas, kura publiskajā telpā pazīstama kā Farm Girl Jen jeb fermas meiča Džena, un viņai netrūkst nedz pielūdzēju, nedz apjūsmotāju.

Lasīt vairāk

Samanta Tīna pārsteidz ar kardinālām stila izmaiņām

Foto: instagram.com/samantatina/

Negaidītu pārsteigumu saviem faniem sagādājusi latviešu dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) – viņa piedzīvojusi pārsteidzošas vizuālās pārvērtības.

Lasīt vairāk

Plastisko operāciju izķēmotas dvīnes kaunas par savu izskatu

Foto: Instagram.com/annalucydecinque/

Par sevi atkal likušas runāt ar mākslīgo skaistumu apsēstās austrāliešu dvīnes Lūsija un Anna Decinkvī (abas attēlā). Māsiņas beidzot publiski atzinušas – viņas nožēlo, ka veikušas plastiskās operācijas.

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!