Foto: Vida Press

Šonedēļ tapa zināms, ka izjukusi savulaik populārās grupas "Spice Girls" bijušās dalībnieces Melānijas Braunas jeb Melas B desmit gadus ilgusī laulība ar filmu kinoproducentu Stīvenu Belafonti (abi attēlā). Tabloīdi dedzīgi ķērušies klāt pāra privātās dzīves vētīšanai.

Ārzemju mediji vēstīja, ka šķiršanos Losandželosas Augstākajā tiesā iesniegusi 41 gadu vecā Melānija. Tajos kā iemesls bija norādīts "nesamierināmas domstarpības". Tāpat dziedātāja bija atzīmējusi, ka ar Stīvenu vēlas dalītas aprūpes tiesības par abu kopīgo meitu Medisonu, kura pasaulē nāca 2011. gadā.

Tiesa, mediju rīcībā nonākusi informācija, ka Melānija jau labu laiku plānojusi šķirties no vīra, bet lūzuma punkts noticis šomēnes, kad pēc smagas cīņas ar vēzi nomiris dziedātājas tēvs Martins. Tāpat tiek vēstīts, ka pāra starpā bijuši strīdi par Melas naudu un šīs attiecības bijušas "toksiskas".

"Nauda bija daudzu strīdu iemesls, bet Martina nāve Melai atvēra acis. Pirmo reizi pēdējo desmit gadu laikā viņa nolēma nosvērties par labu asinīm, nevis ūdenim.

Stīvens vienmēr izgudroja dažādas biznesa idejas, un to dēļ notika strīdi. Tas nav nekāds noslēpums, ka Melas ģimenei viņš nepatika, un tagad viņa atkal ir satuvinājusies ar radiniekiem. Viņa cenšas sakārtot savu dzīvi," anonīms avots klāstījis izdevumam "Daily Mirror".
Foto: Vida Press

Izdevuma rīcībā ir informācija, ka pusi no laulībā pavadītā laika Mela un Stīvens cītīgi apmeklējuši pāru terapiju, lai atrisinātu samilzušās problēmas.

"Viņu personības ir kā ledus un uguns – vienā brīdī viņi viens otru dievināja, bet nākamajā plēsās un strīdējās," klāstījis zinātājs, piebilstot, ka beigu beigās kašķēšanās kļuvusi par viņu attiecību neatņemamu sastāvdaļu.

Arī terapija nav sniegusi cerēto rezultātu. "Terapija veicināja lielāku rūgtumu un strīdus. Beigās viņu saikne bija pilnībā sadegusi," skaidrojis informators.

Tapāt pāra starpā valdījusi greizsirdība. Mīlētāji viens otru regulāri apsūdzējuši neuzticībā, turklāt nedz Mela, nedz Stīvens nav kautrējušies problēmas risināt draugu, kolēģu un apkalpojošā personāla klātbūtnē, savukārt kameru priekšā abi izlikušies, ka viņu laulība ir stipra un saskanīga.

"Mela pret "America's Got Talent" un citu šovu kolēģiem bija ļoti atklāta par strīdiem un nesaskaņām ar vīru. Reizēm abi kašķējās pa telefonu vai pat filmēšanas studijā," anonīmo avotu citējis "Daily Mirror".
Foto: Vida Press

Tāpat zinātājs klāstījis, ka Mela savu vīru strīdu karstumā apsaukājusi visos iespējamajos vārdos, savukārt Stīvens nav kautrējies citu cilvēku klātbūtnē izteikt indīgas piezīmes par sievas augumu un viņu seksa dzīvi.

"Tas ir brīnums, ka viņi palika kopā tik ilgi. Stīvens vienmēr uzvedās tā, it kā būtu viņas menedžeris vai padomdevējs, kas šķita visai dīvaini, jo viņam vispār nav nekādas pieredzes. Likās, ka viņš mēģina iespraukties viņas darīšanās, lai no malas izskatītos ļoti aizņemts," piebildis zinātājs.

Jāatzīmē, ka runas par attiecību krīzi uzvirmoja jau 2014. gadā, kad Mela vienā no britu šova "X Factor" raidījumiem parādījās ar saskrāpētu, nelielām brūcēm klātu seju un rokām, kas lika izplatīties versijai, ka Stīvens, iespējams, pret sievu pacēlis roku, jo šāds netikums viņam piemitis arī pirms apprecēšanās ar "spico" Melu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!