Foto: Instagram.com/simonahalep/
Viens no šī brīža apspriestākajiem notikumiem pasaules sportā ir Latvijas tenisistes Jeļenas Ostapenko sensacionālā uzvara Francijas atklātajā tenisa čempionātā. Viņa finālā pieveica pieredzējušo rumānieti Simonu Halepu (attēlā).

Spraigajā finālā Ostapenko šokēja daudzus sporta līdzjutējus, pēc pirmā zaudētā seta atspēlējoties un uzvarot spēcīgo Halepu. Triumfs "French Open" Latvijas sportistei jaunākajā Sieviešu tenisa asociācijas (WTA) rangā palīdzēja pakāpties uz augsto 12. vietu. Savukārt rumāniete šobrīd atrodas 2. vietā.

25 gadus vecā Halepa preses konferencē pēc spēles atzina – lai gan zaudējums viņai bijis ļoti sāpīgs, viņa neizjūtot nekādu nožēlu.

"Es biju ļoti tuvu, lai iegūtu savu pirmo "Grand Slam" titulu un arī kļūtu par pasaules ranga līderi, tāpēc biju nedaudz emocionāla," preses konferencē pēc spēles teica rumāniete.

Halepa ir aktīva sociālo tīklu lietotāja, un viņas "Instagram" foto blogam ir prāvs sekotāju pulciņš – tenisistes gaitām seko vairāk nekā 343 tūkstoši cilvēku, kas tiek priecēti ar foto, kuros iemūžinātas ne tikai sportistes profesionālās gaitas un tenisa aizkulises, bet arī svarīgi brīži viņas ikdienas dzīvē.

Savukārt, kā vēsta ārzemju mediji, viena no svarīgākajām personām Halepas dzīvē ir viņas brāļa meita Taņa, kuras fotogrāfijas visai bieži parādās tenisistes "Instagram" profilā.

Tāpat pieminēšanas vērts ir kāds interesants fakts, kas, iespējams, Halepai palīdzējis profesionālajā sportā sasniegt tik daudz – viņai karjeras pirmsākumos tika samazinātas krūtis.

Kad Halepai bija 17 gadi, viņas sievišķīgie apaļumi tika samazināti par vairākiem izmēriem, jo tie viņai traucēja pilnvērtīgi spēlēt tenisu un ātri pārvietoties pa kortu.

❤️ my angel!

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Jun 8, 2017 at 11:29am PDT

Last practice before my match tomorrow. Let s go😬

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on May 29, 2017 at 3:22am PDT

#havingfun#rg2017#kidsday😜

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on May 27, 2017 at 7:07am PDT

😄♥️ da da

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Jun 7, 2017 at 10:41am PDT

❤️😊😍

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on May 22, 2017 at 9:27pm PDT

#❤️❤️❤️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on May 14, 2017 at 2:09am PDT

#😊 #hublot #beautifulday

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Apr 13, 2017 at 2:38pm PDT

😍😂 @dragosciaus

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Mar 9, 2017 at 6:00pm PST

O primavara frumoasa va doresc !! 😘😊

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on Mar 1, 2017 at 7:18am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!