Foto: Kadrs no video
Otrdienas, 31. oktobra, vakarā TV3 seriāla "Ēnu spēles" skatītājus gaidīja pamatīgs pārsteigums – sērijas gaitā viņi kļuva par lieciniekiem dīvainai erotiska rakstura ainai starp diviem seriāla varoņiem.

Aktiera Egila Melbārža atveidotais politiķis Mārtiņš Kronenbergs ir veidots kā īsts psihopāts – viņam ir liela ietekme, un to vīrietis nevairās likt lietā, pazemojot un pat nogalinot cilvēkus. Viņa sievas tēlā iejutusies Dita Lūriņa, un saspēle starp abiem varoņiem jau vairākkārt pārsteigusi skatītājus.

Jaunākajā sērijā iekļautā aina gan pārspēja visu iepriekš redzēto, piedāvājot pašmāju seriāliem neraksturīgi savādu erotisku rotaļu, kurā Lūriņas varone vīra priekšā uzvedās ļoti bērnišķīgi, bet baiso efektu vēl spēcīgāku darīja mākslīgu asiņu straumītes uz viņas sejas.

Atgādinām, ka seriāla "Ēnu spēles" jaunās sezonas scenārija autors ir Artūrs Dīcis, un, kā jau atzinuši skatītāji, viņa veikums uzskatāmi atšķiras no agrākajiem seriāla notikumiem, tupretim Melbārža tēls uzskatāms par vienu no iespaidīgākajiem ļaundariem pašmāju televīzijas vēsturē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!