Foto: instagram.com/pixeefox/

Zviedru izcelsmes modele un plastiskās ķirurģijas fanātiķe Piksija Foksa (attēlā pa labi) jau daudzus gadus dara visu iespējamo, lai pārtaptu par dzīvu lelles Bārbijas iemiesojumu, un nevar noliegt – viņa ir pvisam tuvu tam, lai šo mērķi sasniegtu.

Slavu Piksija iemantoja pirms dažiem gadiem, kad medijiem atklāja savu neticamo stāstu par to, ko viņa nodarījusi savam ķermenim un kādas sāpes pārcietusi, lai izskatītos pēc lelles. Sievietei savulaik veikta sešu ribu izņemšanas operācija, lai viņas viduklis kļūtu neticami slaids.

Tiesa, Piksijas ikdiena nav arī iedomāja bez korsetes, kas viņas jau tā šmaugo vidukli sažmiedz vēl ciešāk, un modele intervijās atklājusi – viņa tīko iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā pasaulē tievākā vidukļa īpašniece.

Ir visai lielas iespējas, ka modele šo ieceri arī sasniegs. Nesen viņa "Instagram" tīklā padalījusies ar kadru, kurā iespējams novērtēt viņas neticami slaido vidukli, un komentāros ļaužu apbrīna mijusies ar šausmināšanos par tā nedabisko izskatu.

@allegracoleworld you sweetheart! So fun hanging with you today 💘 #lasvegas soon you can Watch the episode on pixeefox.tv

A post shared by Pixee Fox - The Living Cartoon (@pixeefox) on Dec 13, 2017 at 12:26am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!