Foto: DELFI Aculiecinieks

Mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme pamanījušies kļūt par apspriestāko mīlas pāri Latvijā. Sabiedrība ar lielu aizrautību seko līdzi abu gaitām, un pirmdien, 14. janvārī, kāds vērīgs aculiecinieks portālam "Delfi" steidz ziņot, ka pārītis dodas uz ārzemēm.

Gan Kivičs, gan Skulme pirmdien sociālajos tīklos saviem sekotājiem vēstījuši, ka grasās lidot uz ārzemēm. Liene "Facebook" norādījusi, ka kopā ar Andri no Rīgas lidostas mēros ceļu uz Berlīni.

Tāpat arī mīlētāji publiskojuši sirsnīgu kopbildi, kas uzņemta neilgi pirms izlidošanas. "Beidzot maucam prom," aprakstā norādījis Kivičs.

Savukārt kāds vērīgs lasītās "Delfi Aculieciniekam" pirmdien iesūtījis fotogrāfiju, kurā Kivičs un Skulme iemūžināti, kāpjot lidmašīnā.

Jau vēstīts, ka Kivičs aizvadītajā nedēļā izraisīja plašu ažiotāžu, publiski draudot piekaut jokdari, kurš kariķēja viņa mīļoto Lieni.

Vēlāk mūziķis draudēja, ka pilnīgi visiem, kuri pazemos viņa mīļoto, draud piekaušana. Visbeidzot mīlnieki arī paziņoja, ka kopā ar visiem bērniem nolēmuši emigrēt no Latvijas.

View this post on Instagram

Beidzot maucam prom.

A post shared by Andris Kivics (@andriskivics) on Jan 14, 2019 at 1:19am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!