Foto: Privātais arhīvs
Jaunu skandālu Krievijas medijiem sarūpējis grupas "Leningrad" mūziķis Sergejs Šnurovs jeb Šnurs. Viņš šonedēļ publiski paņirgājies par baletdejotāju Anastasiju Voločkovu, un skatuves māksliniece atbildi nav palikusi parādā.

Šnurs, kuram nekad pēc sulīga vārda nav bijis ķešā jāmeklē, klaji izsmējis Voločkovas atpazīšanās zīmi un meistarstiķi – viņas špagatu, kas tiek taisīts visneiedomājamākajās vietās un atrādīts sociālo tīklu sekotājiem.

Mūziķis "Instagram" šonedēļ atrādījis mēģinājumu špagatu uztaisīt baseina malā, un bildi viņš arī papildinājis ar dzejolīti, kurā pieminēts Voločkovas vārds.

Mūziķis dzejolītī visus, kurus daba nav apveltījusi ar kādu īpašu talantu, mudinājis taisīt špagatu, jo šādu taktiku piekopjot arī Voločkova. Tāpat arī Šnurs norādījis, ka tas sociālajos tīklos garantēs jaunu sekotāju pieplūdumu un "laikus".

Voločkova atbildi nav palikusi parādā. Viņa "Instagram" pēc tam publiskojusi foto, kurā, tērpusies niecīgā bikini, sniegā pozē ar izplestām kājām.

Arī balerīna sacerējusi īpašu dzejolīti, kurā norādījusi, ka "es, protams, neesmu tāds dzejnieks kā Serjoža Šnurovs, bet es māku uztaisīt pirueti un klusēt par draudzību".

Balerīna, kura nereti tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām Krievijas zvaigznēm, arī piebildusi, ka viņa neprotot tik daudz dzert un arī neizskatoties tik "sūdīgi".




Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!