Foto: Vida Press

Ar skaļu paziņojumu pirmdien tviterī klajā nācis par tīņu elku dēvētais 25 gadus vecais kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers – viņš publiski uz cīņu izaicinājis Holivudas spīdekli Tomu Krūzu.

Bībers Krūzu, kuram jūlijā apritēs 57 gadi, aicinājis kopā ar viņu doties tā dēvētajā astoņstūrī, kas ir cīņu šova "Ultimate Fighting Championship" (UFC) rings, vēsta raidsabiedrība BBC.

"Es vēlos izaicināt Tomu Krūzu cīnīties astoņstūrī. Tom, ja tu nepieņemsi šo izaicinājumu, tu esi bailulis un nekad to neaizmirsīsi. Kurš ir gatavs likt likmes?" vīterojis Bībers.

Lieki piebilst, ka dziedātāja ieraksts tviterī izraisījis plašu ažiotāžu un pievērsis ne tikai pastiprinātu sabiedrības un mediju, bet arī cīņas profesionāļu uzmanību. Tikmēr Krūzs nekādu atbildi nav sniedzis.

Arī jauktās cīņu mākslas (MMA) zvaigzne Konors Makgregors no Īrijas iesaistījies viedokļu apmaiņā un norādījis, ka "ja Krūzs būs īsts vīrs un pieņems izaicinājumu", viņa pārstāvētais "McGregor Sports and Entertainment" esot gatavs uzņemties cīņas rīkošanu.

Tajā pašā laikā ļoti daudzi arī Bīberu izsmējuši un ņirgājušies par viņa izaicinājumu, nodēvējot to par muļķīgu un neloģisku.

"Toma Krūza aģentam kaut kad tomēr būs viņam jāpiezvana un jāpaziņo, ka viņu uz cīņu izaicinājis Bībers," vīpsnājis kāds "Twitter" lietotājs.

Savukārt citi jau steiguši prātot, ka Krūzs, kurš filmās pats izpilda gandrīz visus sarežģītos trikus, Bīberam ringā sadotu pamatīgu pērienu, un izplatījuši asprātīgus jociņus par cīņas iznākumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!