Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītās nedēļas izskaņā par precētu sievu atkal kļuva dažādu Krievijas televīzijas raidījumu vadītāja un žurnāliste Ksenija Sobčaka – viņa mija gredzenus ar teātra režisoru Konstantīnu Bogomolovu. Abu kāzas kļuvušas par vienu no pēdējo dienu apspriestākajiem notikumiem kaimiņzemes šovbiznesa aprindās.

Jau vēstīts, ka pāris gredzenus šomēnes mija dienā, kuru māņticīgā sabiedrības daļa uzskata par ļoti neveiksmīgu – 13. datumā, piektdienā. Turklāt, kas interesanti, Sobčaka un viņas topošais vīrs pie dzimtsarakstu nodaļas piebrauca melnā katafalkā, kuru rotāja uzraksts "Līdz nāve mūs šķirs".

Pēc tam, kad abi bija sarakstījušies, mīlētāji devās uz baznīcu, kur savu savienību tuvāko draugu un ģimenes klātbūtnē nostiprināja arī Dieva priekšā.

Savukārt piektdienas vakarā Maskavas muzejā notika kāzu dzīres, kurās bija sanākuši pāra draugi, un viesu vidū netrūka Krievijas šovbiznesa zvaigžņu. Tā, piemēram, jaunlaulātos ieradies sveikt bija arī par kaimiņzemes popa princi dēvētais Filips Kirkorovs.

Par vienu no banketa apspriestākajiem notikumiem kļuvusi Sobčakas deja jaunajam vīram. Ksjuša, tērpusies melnā apakšveļā un garos zābakos, vīram veltījusi pavedinošu performanci, kas, kā vēsta Krievijas prese, robežojusies ar striptīzu.

Daži aculiecinieki kaimiņzemes medijiem pastāstījuši, ka jaunās sievas erotiskās dejas laikā Bogomolova vecāki pat esot pametuši banketa telpas, jo nav spējuši noskatīties Ksenijas izdarībās.

Jau vēstīts, ka Bogomolovam, tāpat kā Sobčakai, šī ir otrā laulība. Viņam no iepriekšējām attiecībām ir meita. Savukārt Ksenijai no pirmās laulības ar režisoru Maksimu Vitorganu ir dēls Platons, kuram šoruden apritēs trīs gadiņi.

Sobčaka ar Vitorganu apprecējās 2013. gada sākumā, bet šopavasar viņa paziņoja, ka abu kopdzīve izjukusi. Par nesaskaņām abu laulībā kuluāros mēļoja jau labu laiku pirms tam, un prese vēstīja, ka attiecību izjukšanā vainojams tieši Bogomolovs.

Vēl šī gada sākumā parādījās skandalozi ziņu virsraksti saistībā ar mīlas trijstūri starp Sobčaku, Vitorganu un Bogomolovu. Tā, piemēram, mediji ziņoja, ka Ksenijas vīrs sievas mīļākajam greizsirdības uzplūdā esot salauzis degunu.

Šogad martā Sobčaka apstiprināja – viņas un Vitorgana laulība izjukusi.

View this post on Instagram

Я дальше напишу подробнее,пока еще лежу и плохо вяжутся слова🙈😂🥂 ,но пока могу сказать огромное спасибо своему другу Мише Куснировичу за невероятную поддержку в организации,и за праздник в уникальном пространстве,где никогда ничего подобного не происходило!!! Без тебя, @boscoceremony , этого всего бы не было!❤️ Ну и отдельное спасибо ДПС которые оштрафовав,подарили нам уникальное,сорокинское, : «ехали непристегнутые на месте гроба» !!!

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Sep 14, 2019 at 6:19am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Kalvarskiy (@kalvarskiy812) on Sep 13, 2019 at 1:14pm PDT

View this post on Instagram

Режиссер @evgeniya_bespalaya и координатор такого ответственного мероприятия -роль крайне важная! Я отказалась от всех светских организаторов в пользу девушки,в которую поверила всем сердцем, и это доверие она ни разу не подвела! Хочу сказать Жене @evgeniya_bespalaya огромное спасибо за вооплощение всех наших безумных идей,от которых вначале у тебя округлились глаза😳😂. Особенно от фразы «Свадебную традицию подорвать можно только изнутри» ))) Мы теперь твои фанаты,и всем кто хочет классного,исполнительного и четкого человека рядом в самый ответственный момент-отчаянно рекомендую дримтим команду: Декоратор: @lidseventhouse Свадебный организатор: @we_production_ @EVGENIYA _BESPALAYA Видеосаппорт: @mlevchuk. #дайбогневпоследнийраз !!!

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Sep 15, 2019 at 5:34am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Konstantin Bogomolov (@konbog75) on Sep 13, 2019 at 8:05am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Kalvarskiy (@kalvarskiy812) on Sep 13, 2019 at 11:06am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!