Foto: Publicitātes foto
Latviešu frizūru meistare, pasniedzēja un stiliste Kristīne Laizāne izvēlēta par vienu no frizieriem, kas pucēs dalībnieces prestižajā skaistumkonkursā "Miss Universe" jeb "Mis Visums". Dailes sacīkstes šogad notiks Atlantā, ASV.

Dalībai konkursā Kristīni izvēlējies ASV matu kopšanas kosmētikas līdzekļu kompānijas "Farouk Systems Inc.", kas ir zīmolu "CHI" un "Biosilk ražotāji", pārstāvji, kā galveno iemeslu minot meistares profesionālās prasmes un veiksmīgo dalību nesen notikušajā frizieru konkursā "Finland Haircup" Somijā, kur friziere ieguva 2. vietu kāzu matu sakārtojumu kategorijā un 1. vietu vakara fizūru kategorijā, "Delfi Izklaidi" informē meistares pārstāvji.

Kristīne pati ir liela konkursa fane un vienmēr ir vērojusi profesionāļu darbu TV ekrānā. Uzzinot, ka viņai būs iespēja šajā procesā piedalīties, meistare izjutusi saviļņojumu. "Tajā brīdī es nemaz nespēju aptvert, ka pati varēšu tik liela mēroga pasākumā piedalīties. Tā kā pati esmu "CHI" ģimenē jau vairākus gadus, saprotu, cik liels gods ir saņemt šādu uzaicinājumu."

Kristīne darbosies šova aizskatuvē, kur kopā ar citiem nozares profesionāļiem veidos frizūras konkursa "Miss Universe 2019" dalībniecēm.

Prestižā skaistmkonkursa fināls un uzvarētājas kronēšana notiks 8. decembrī. Konkurss norisināsies jau 68. reizi, un šogad tajā piedalās 92 skaistules no visas plašās pasaules.

Atgādinām, ka pērn konkurss notika Bangkokā, Taizemē. Uzvara laurus tajā plūca "Mis Filipīnas" Katriona Greja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!