Foto: Privātais arhīvs
Populārā krievu balerīna Anastasija Voločkova dažādu iemeslu dēļ nereti tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām un ārišķīgākajām kaimiņzemes šovbiznesa zvaigznēm, un reizēm rodas iespaids, ka viņa apzināti provocē un izrādās, lai pakacinātu savus nelabvēļus.

Viens no zināmākajiem Voločkovas meistarstiķiem ir špagats, kuru viņa izpilda visās iespējamajās vietās, un viņas "Instagram" foto blogā atrodams lērums bilžu, kurās viņa ir iemūžināta šajā pozā.

Gadu gaitā Voločkova ne vienu reizi vien pārspējusi sevi, špagatu uztaisot kādā neparastā vietā, un viņai nākas kļūt arvien radošākai, lai neliktu saviem faniem vilties.

Nesen balerīna devusies atpūsties uz kādu saulainu zemi, un viņas sociālos tīklus atkal pāršalcis māksliniecisku špagatu birums.

Voločkova ar paplestām kājām pozējusi pie baseina, saulrietā pie jūras, uz jahtas, uz motocikla, šūpuļtīklā un pat uz stikla margām, kārtējo reizi apliecinot – sarkano sirsniņu un fanu sajūsmas vārdā balerīna ir gatava paveikt teju brīnumus.

Tiesa, lai gan Voločkovai netrūkst apjūsmotāju, kas priecājas par katru jaunu špagata bildīti, balerīnas nelabvēļiem viņas akrobātiskās izdarības parasti uzsit asinis un liek komentāros šķendēties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!