Atzīmējot Visu svēto dienas priekšvakaru jeb Halovīnu, kas līdz Eiropai atceļojis no aizokeāna valstīm, straumēšanas gigants "Netflix" oktobrī saviem skatītājiem sarūpējis jaunu pārsteigumu. Vērtējumam tiks piedāvātā filma "Hubie Haloween", kurā galvenos grožus savās rokās ņēmis aktieris Adams Sandlers.

Pagājušā gada decembrī Holivudas filmu industriju pāršalca kāds visnotaļ pārgalvīgs Sandlera izteikums. Tas vēstīja – ja viņš nesaņems "Oskara" statueti par lomu filmā "Uncut Gems", viņš apzināti parūpēsies, lai nākamā kinolente ar viņa piedalīšanos būtu izcili slikta, vēstī "Business Insider". Tas būtu veids, kā viņš liktu visiem kino mīļiem atriebties un likt samaksāt par šīs balvas neielikšanu aktierim rokās.

Vietā piebilst, ka "Oskaru" viņš nesaņēma, precīzāk – pat netika balvai nominēts, raksta "New York Post". Iespējams, pie vainas komēdijas žanrs, taču jebkurā gadījumā skatītāji šo aktiera solījumu var pamazām atsaukt atmiņā, jo Sandlera jaunākais veikums tūdaļ ieraudzīs dienasgaismu.

Filmas "Hubie Haloween" sižets atklās stāstu par Hubiju – savdabīgu īpatni, kas piestrādā pilsētas brīvprātīgo pulciņā un nenogurstoši katru gadu rūpējas, lai Halovīna svinības noritētu bez jebkādiem starpgadījumiem un cilvēki būtu drošībā. Notikumi apmet pamatīgu kūleni, Sandlera atveidotajam varonim attopoties īstas slepkavības izmeklēšanas pašā epicentrā.

View this post on Instagram

A post shared by Hubie Halloween (@hubiehalloween) on Sep 12, 2020 at 2:34pm PDT


Kopā ar Sandleru filmā redzēsim Kevinu Džeimsu, Džūliju Bouenu, Reju Liotu un daudzus citus. Starp citu, epizodiski tajā parādīsies arī leģendārais basketbolists Šakīls O'Nīls. Šī ir otrā filma, kad pēc vairākās desmitgadēm uz ekrāniem kopā redzēsim Sandlera un Bouenas duetu. Iepriekš šāds "salikums" bija skatāms 1996. gada romantiskajā komēdijā "Laimīgais Gilmors".

"Hubie Haloween" ir viena no pēdējām filmām, kas ietilpst 2014. gadā parakstītajā līgumā starp "Netflix" un aktieri, raksta portāls "Indiewire". Pirmā publicētā bija "The Ridiculous 6", kurai sekoja "The Do-Over," "Sandy Wexler," "The Week Of," kā arī "Murder Mistery". Pēdējā minētajā kinolentē Sandlers plecu pie pleca sadarbojās ar Dženiferu Anistoni, kas ir viens no visu laiku skatītākajiem "Netflix" oriģinālgabaliem. Šī gada sākumā tapis zināms, ka abas puses parakstījušas līgumu par sadarbības turpināšanu vēl vairākās filmās.

Šogad Sandlers tika iekļauts "Forbes" apkopotajā vislabāk apmaksāto aktieru top 10. Pirmo vietu tajā ieņēma milzis Dveins Džonsons. Vairāk par turīgajiem vīriem lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!