Foto: Vida Press

69 gadus vecais angļu mūziķis, izcilais bundzinieks un grupas "Genesis" līderis Fils Kolinss pošas izlikt no īpašuma savu divu dēlu māti Orianni Siviju.

Fila Kolinsa privātā dzīvē allaž bijusi spraigiem notikumiem pilna – viņš bijis trīsreiz precējies un ir piecu bērnu tēvs. Īpaši sarežģītas attiecības mūziķim bijušas ar viņa pēdējo – trešo – sievu, šveicieti Orianni Siviju.

Kā vēsta slavenību tabloīds TMZ, Kolinss gatavs iet tiesas ceļu, lai no sev piederoša īpašuma Maiami izliktu bijušo sievu un kopīgo bērnu māti, šobrīd 46 gadus veco Siviju.

Kolinss ar Siviju apprecējās 1999. gadā. 2008. gadā šī laulība tika šķirta, Sivijai saņemot vienu no šovbiznesā iespaidīgākajām šķiršanās kompensācijām apmēram 25 miljonu britu mārciņu apjomā. Neraugoties uz notikušo, pāris atkal sagāja kopā 2016. gadā; ģimene apmetās Maiami, un Kolinss atkal varēja būt kopā ar šajā laulībā dzimušajiem diviem dēliem.

Ģimenes attiecībām iepriekš bija patraucējis mūziķa alkoholisms. 2015. gadā viņš kādā intervijā paudis, ka bohēmai metis mieru un tādējādi varējis atsākt kopdzīvi ar juridiski šķirto sievu un dēliem Maiami īpašumā.

Tomēr Orianne Sivija šovasar augustā pamanījusies apprecēties ar kādu citu vīrieti vārdā Tomass Beitzs. Kāzas notikušas Lasvegasā, bijušas slepenas. Kolinss par tām neko nav zinājis.

Tagad 69 gadus vecais mūziķis gatavs tiesāties par to, lai neuzticīgo dzīvesbiedri likumiski izliktu no Maiami mājām. Viņš sāks tiesvedību. Savukārt Orianne esot draudējusi publiskot sevišķi neglaimojošu informāciju par Kolinsu, raksta TMZ.

Abu attiecības jau daudzus gadus gājušas kā pa kalniem un lejām. Kolinss un Sivija ir vecāki nu jau pilngadīgajam Nikolasam un 15 gadu vecajam Metjū. Britu mūziķim savienība ar Siviju bija trešās laulības, iepriekšējās savienības beidzās pēc sešu un astoņu gadu kopdzīves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!