Foto: Reuters/Scanpix/LETA
Saseksas hercogu pāris princis Harijs un viņa sieva Megana jau drīz – pavasarī – kļūs par vecākiem otrajai atvasei.

39 gadus vecā Megana un 36 gadus vecais princis svētdien paziņoja, ka Ārčijam būs brālītis vai māsiņa – Megana ir stāvoklī. Jāpiebilst, ka pāris ilgi šo faktu noklusējis, un šobrīd hercogiene ir jau grūtniecības trešajā trimestrī.

Bērnam jānāk pasaulē pavasarī, aptuveni ap dēla Ārčija dzimšanas dienu 6. maijā, vēsta ārvalstu prese. Ārčijs šogad svinēs divu gadu jubileju.

Tabloīdi arīdzan analizējuši, kāpēc Harijs un Megana tik ilgi slēpa ziņas par otro atvasi, proti, cilvēciski sievieti var ļoti labi saprast, jo pērnā gada vasarā pāris zaudēja bērniņu otrā trimestra laikā, hercogiene piedzīvoja spontāno abortu brīdī, kad mainīja autiņbiksītes pirmdzimtajam.

Bet jau rudenī Harijs un Megana ieņēma vēl vienu mazuli, un par grūtniecību pasaule uzzinājusi tikai tagad, kad pāra draugs ar iPad ierīci uzņēma skaistu foto, kurā Megana redzama Karolīnas Hereras darinātā kleitā. To viņa valkāja arī Ārčiju gaidot.

Zīmīgi, ka pāris nolēmis par savu dzīvi aprunāties arī TV šovā pie Opras Vinfrijas. Raidījums "ies gaisā" visskatītākajā laikā "CBS Primetime" 7. martā. Megana nolēmusi atklāti pastāstīt gan par britu karaļnama pamešanas aizkulisēm, gan par nemitīgi jūtamo sabiedrības spiedienu, gan par grūtniecībām un ģimenes nākotnes plāniem.

Leģendārā TV šovu vadītāja Opra Vinfrija ir hercogienes draudzene, viņa viesojās arī Meganas un Harija kāzās 2018. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!