Foto: LETA

Tautā mīlētā aktrise Ilze Vazdika teātrī nostrādājusi 60 gadus, bet nu viņa atklāj: ne tikai pandēmijas dēļ uz skatuves vairs nekāpj.

Ilze Vazdika, kuru daudzi atceras arī kā Mildiņu no seriāla "Ugunsgrēks", šogad svinētu savu 60. gadskārtu darbā uz skatuves, turklāt viņa ne reizi neesot ņēmusi slimības lapu.

Nu aktrise atzīst: strauji ir iestājies vecums un "tāda es vairs nevaru iet uz skatuves", Vazdika atzīst publikācijā žurnālā "Privātā Dzīve".

"Tā strauji un nepierasti man iestājās vecums. Ar visu pandēmiju "aizbraucu" arī no teātra. Man tagad ir švakas kājas, un tāda es vairs nevaru iet uz skatuves. Tepat vien, kad vairs nav sniega un neslīd, riņķoju pa savu rajoniņu. Kamēr vien varu iziet ārā, pielāgojos situācijai... Nekādas veselības receptes gan man nav, tās jāprasa Olgai Dreģei," teic Vazdika.

Viņa šobrīd daudz skatās TV seriālus, seko līdzi arī notikumiem Dailes teātrī, cenšas saglabāt optimismu. "Kā būs, tā būs," spriež Vazdika. Aktrise tikusi arī pie pirmās devas "Astra Zeneca" vakcīnai, otrā jāveic maijā.

2013. gadā klajā nāca Ingas Jērumas sarakstīta grāmata par aktrises dzīvi teātrī – "Ilze Vazdika. Saldā katorga".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!