Foto: AP/Scanpix/LETA

Jau pavisam, pavisam drīz 24. decembrī varēsim novērtēt "Netflix" potenciālo grāvēju filmu "Neskaties augšup" ("Don't Look Up"). Tajā redzēsim zvaigžņu plejādi: Leonardo Dikaprio, Dženiferu Lourensu, Merilu Strīpu, dziedātāju un aktrisi Arianu Grandi, Džonu Hilu, kā arī jauno un perspektīvo Timotiju Šalamē. Kā izrādās, filmā redzama aina, kurā Merila Strīpa ir kaila, kas ne īpaši paticis Dikaprio: viņš pat centies no tā atrunāt filmas režisoru!

Filmā "Don't Look Up" Dženifera Lourensa un Leonardo Dikaprio kā divi mazzināmi astronauti dodas milzīgā mediju tūrē, lai brīdinātu cilvēci par gaidāmo katastrofu. Viņi ņem grožus savās rokās, lai brīdinātu par asteroīda tuvošanos, kas iznīcinās planētu Zeme. Tikmēr pasaulslavenā aktrise Merila Strīpa filmā atveido prezidenti Dženiju Orleānu.

Filmas "Don't Look Up" režisors Ādams Makejs ir apgalvojis, ka Leonardo Dikaprio "bija problēma" ar kādu īpašu ainu, kurā Merila Strīpa bija redzama atkailināta, ziņo " The Independent".

Runājot ar "The Guardian", režisoram Ādamam Makejam tika jautāts par Strīpas lomu filmā, īpaši par šo ainu, kurā viņas varone ir redzams atkailināta (svarīgi piebilst, ka konkrēto ainu spēlē aktrises dubultniece).

"Viņa ir bezbailīga," sacīja Makejs. "Jā, tas ir viņas ķermeņa dubultnieks. Bet vai jūs zināt, kuram bija problēma ar to? Dikaprio! Leonardo skatījumā Strīpa filmu industrijā ir kaut kas karalisks. Iespējams, apzīmējums "karalisks" šajā gadījumā neskan kā kompliments, taču viņš pilnīgi noteikti aktrisi uzskata par īpašu personību filmu industrijas vēstures lappusēs."

"Tāpēc arī viņam nepatika redzēt aktrises tetovējumu muguras lejasdaļā, gozējoties kailai. Viņš man teica: "Vai jums tas tiešām ir jāparāda?" Un es atbildēju: "Tā ir prezidente Orleāna, tā nav Merila Strīpa. Viņa pat nepamirkšķināja acis. Viņa pat par to neieminējās!"

Kā ziņots, filmas zvaigžņotais sastāvs ticis pamazām "lipināts" kopā jau kopš pavasara, taču visdedzīgāk atbilde tika gaidīta tieši no Dikaprio. Viņš ar atbildes sniegšanu ilgstoši vilcinājies, pārdomājot, vai spēs iesaistīties divos projekts. Ceram, ka aktieris nenožēlo šo soli!

Bet, lūk, piedāvājam ieskatīties filmas treilerī!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!