Tāpat kā foršie absolventi, kas ziemas brīvlaikā atgriežas savā "alma mater", lai apciemotu skolotājus un izpriecātos autostāvvietā Daniels Redklifs, Emma Vatsone un Rūperts Grints ir atgriezušies Cūkkārpā. "HBO Max" beidzot ir izlaidis ļoti gaidīto filmas "Harija Potera 20. dzimšanas diena: Atgriešanās Cūkkārpā" treileri.

Filmu sērijai, kuras pamatā ir britu rakstnieces Džoannas Ketlīnas Roulingas tāda paša nosaukuma grāmatas, šogad apritēja 20 gadu jubileja. Tam par iemeslu Jaungada dienā (2022. gada 1. janvārī) tiks atrādīti aizkulišu kadri un vēl neredzēti klipi no filmām.

Jubilejas speciālizlaidums tika izziņots pagājušajā mēnesī – preses relīzē veidotāji vēstīja, ka "pastāstīs burvīgu tapšanas stāstu, izmantojot jaunas intervijas un dalībnieku sarunas, aicinot fanus maģiskā pirmās personas ceļojumā caur vienu no visu laiku iemīļotākajām filmu franšīzēm."

Filmas producente savā paziņojumā sacīja: "Šo neticamo aktieru sastāvā valda burvība, jo viņi visi atgriežas mājās Cūkkārpā, kur viņi aizsākās pirms 20 gadiem. Sajūsma ir manāma, kad viņi gatavojas uzņemt savus fanus ļoti īpašā un personiskā ceļojumā, pateicoties šo neticamo filmu tapšanai."

Kā jau stāstījām poteriādes autore Dž.K. Roulinga īpašajā pasākumā nepiedalīsies pēc tam, kad vairāki aktieri kritizēja viņas komentārus par transkopienu. Proti, autore ir iegrimusi diskusijās par viņas iespējamiem transfobiskajiem komentāriem sociālajos medijos un savā tīmekļa vietnē. Tomēr Roulinga arhīva materiālos tiks atrādīta!

Grāmatu sērija par pusaugu burvi Hariju Poteru savulaik Roulingu padarīja par vienu no visu laiku veiksmīgākajām rakstniecēm. Tiek ziņots, ka visā pasaulē pārdoti 500 miljoni grāmatu eksemplāru, un Harijs Poters joprojām ir visvairāk pārdotā grāmatu sērija vēsturē.

View this post on Instagram

A post shared by HBO Max (@hbomax)


Treilerī Vatsons saka: "Šķiet, ka nav pagājis laiks, bet ir pagājis daudz laika." Redklifs saka, ka viņu dzīvē ir izdarīta visnozīmīgākā lieta un, redzot visus, ir prieks.

"Kad lietas kļūst ļoti tumšas un laiki ir ļoti grūti, ir kaut kas par Hariju Poteru, kas padara dzīvi bagātāku," stāsta Vatsone, galvenajai draugu trijotnei sarunājoties koptelpā.

Tā ir spēcīga saikne, kas mums vienmēr būs.
Rūperts Grints
Foto: Vida Press

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!