Foto: SIPA/Scanpix/LETA

Tomam Holandam Zirnekļcilvēka loma kopā ar priekšgājējiem Tobiju Magvairu un Endrjū Garfīldu bijusi dzīves lielākā un nozīmīgā pieredze, ziņo "People."

Holands, kurš ir jaunākais aktieris, kurš valkā Zirnekļcilvēka uzvalku, sacīja, ka jaunā franšīzes filma, kurā visi trīs Zirnekļcilvēka aktieri apvienojās, lai palīdzētu Pīteram Pārkeram stāties pretī Visuma ļaundariem. Holands atklāj, ka tie bijuši "lieli svētki."

"Šī filma patiešām ir triju paaudžu kino svētki," skaidroja Holands. Tāpat viņš piebilda, ka filmas "No Way Home" tapšana reizēm bija neticami emocionāla un ļoti apgrūtinoša, taču galu galā viņš ir pateicīgs par šo pieredzi.

"Es biju tik laimīgs, ka tur atrados, ka man bija citādāka pieeja un varēju teikt: "Oho, paskaties uz manu dzīvi. Paskatieties, kas ar mani ir noticis," sacīja Holands. "Es strādāju ar Tobiju Magvairu un Endrjū Garfīldu, un mēs kopīgi izstāstījām šo stāstu."

Viņš piebilda: "Es esmu emocionāls, pat lepns par situāciju, kurā nonācām un ar ko mēs nodarbojāmies. Turklāt es patiešām ticēju tam, ko mēs darām. Tātad, jā, tas bija grūti. Bet, ziniet, viss smagais ir tā vērts. Es biju priecīgs, ka patiešām piespiedu sevi… piedalīties šajā filmā."


Arī Gārfīlds intervijā atklāja, ka Magvaira iesaistīšanās filmā "No Way Home" pārliecinājusi viņu arī pievienoties. Gārfīlds, kurš Pīteru Pārkeru/Zirnekļcilvēku tēloja 2012. un 2014. gadā, stāstīja Deadline, ka "gaidīja, vai Tobijs to izdarīs".

Ja jau Tobijs gribēja to izdarīt, tad es sev teicu: "Nu, man nav izvēles."
Gārfīlds

Magvairs Pītera Pārkera/Zirnekļcilvēka lomā bijis trīs reizes: vispirms 2002. gadā un vēlāk turpinājuma filmās 2004. un 2007. gadā.

Gārfīlds jokoja: "Es sekošu Tobijam līdz pasaules malai. Es esmu Tobija sekotājs," pirms piebilda: "Bet tas patiesi bija noteicošais faktors, kad mani uzrunāja šajā filmā filmēties."

"Zirnekļcilvēks: Mājupceļa nav" pasaules pirmizrādi kinoteātros piedzīvoja pagājušajā mēnesī, un kopš tā laika tā ir kļuvusi par vienu no 10 visu laiku ienesīgākajām filmām. Saskaņā ar "Box Office Mojo" supervaroņu filmas kases ieņēmumi ir aptuveni 722 miljoni ASV dolāru (649 miljoni eiro). Tie, protams, vēl augs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!